Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Soorten Air Conditioner pluggen

In veel klimaten , airconditioning is essentieel voor het comfort en de veiligheid van uw huis op een hete zomerdag . Wilt u tijd en geld te besparen , is het belangrijk om te winkelen gewapend met kennis van hoeveel vierkante meter je nodig hebt om af te koelen en de soorten elektrische stekkers beschikbaar zijn in uw huis. 110 Stekkers ( 15 Amp )

Kleinere eenheden zoals draagbare airconditioners of raam eenheden zullen dit type stekker gebruiken . De 125 volt/15 ampère is de typische stekker die je in de meeste huizen kunt vinden . De 250 volt/15 ampère zal twee bladen uitsteken van de stekker , of het kan een derde uitsteeksel dat dient als een aarde-aansluiting hebben .
220 Stekkers ( 20 Amp ) op Twitter < br >

grotere eenheden zoals sommige muur gemonteerde airconditioners of raam /muur gemonteerde eenheden zullen een grotere stekker heet een 220 te gebruiken. Variaties van deze plug onder de 125 volt/20 Amp en de 250 volt/15 amp. Mogelijk moet u een elektricien in te huren om een speciale lijn te installeren op een grotere airconditioner die deze grootte van de plug gebruikt ondersteunen .
Overwegingen

Controleer altijd de doos van de airconditioning unit om uit te vinden welk type stekker het gebruikt. Houd er ook rekening mee dat groter betekent niet altijd kouder . De grootte van de airconditioner moet overeenkomen met de oppervlakte van de ruimte waarin u de koeling. Oversized eenheden kunnen een verscheidenheid aan problemen veroorzaken en zal niet effectief werken .
Huishoudelijke Units

Als je de installatie een eenheid groot genoeg om uw hele huis te ondersteunen , dan zal het niet een plug nodig . In plaats daarvan , het apparaat wordt moeilijk rechtstreeks aangesloten op de elektrische voeding van het huis .

Mijn Delonghi PAC A85 Portable Air Conditioner Lekken

De Delonghi PAC A85 airconditioner is een draagbare eenheid , ontworpen voor road trips of worden verplaatst binnen het huis om verschillende kamers te koelen . Deze eenheid zit op de grond op zijn vier wielen in plaats van de helft in de kamer en half buiten bovenop de vensterbank . De Delonghi heeft een afvoerslang die aansluit op de achterkant van het apparaat en is gemonteerd op een raam . Een

Meer dan ooit