Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> airconditioners >> Content

Hoe op te laden My Window Air Conditioner Unit

Een venster airconditioner stoot slechts koele lucht wanneer het wordt belast met een voldoende hoeveelheid koelmiddel gas. Opgeslagen in een beveiligd gedeelte van de eenheid , de koelvloeistof , of koelmiddel , niet slijten of verdampen , maar kleine lekken kan leiden tot het geleidelijk sijpelen . Een airconditioner met onvoldoende koelvloeistof stopt met het produceren koele lucht efficiënt en duurt het langer om de kamer . Hoewel het bijvullen van koelvloeistof is een essentiële stap bij het opstellen van een airconditioner voor het zomerseizoen , moet u het apparaat een paar keer op te laden tijdens het seizoen. Wat je
Tissues of vel
schroevendraaier
Koelvloeistof vervangingskit
Thermometer
Toon meer instructies nodig
1

Spreid een handdoek of laken op een sectie niveau van de vloer in de buurt van een stopcontact . Verwijder de airconditioner uit het raam , en zet deze op het vel . Kopen van 2

Gebruik een schroevendraaier om de schroeven waarmee het apparaat metalen huls houden verwijderen. Pak de losse dop stevig vast , en schuif het uit het toestel om de metalen cilinder onthullen , genaamd de compressor . Als de behuizing niet glijden , lokaliseren en draai de verborgen schroeven in het midden of binnenste hoeken .

Bestudeer 3 de twee slangen op de compressor , en zoek de grotere. U vindt de koelvloeistof te voegen door middel van deze slang. Ook onderzoekt de twee kleppen op het blik van koelvloeistof . Sluit de grotere klep , of dienst klep naar de grotere slang van de compressor .
4

Sluit de tapkraan of de kleinere klep op de koelmiddelfles , de kleinste van de twee slangen op de compressor.
5

Sluit de airconditioner in een stopcontact . Zet de airconditioner aan de coolste instelling om het opladen te starten. De koelvloeistof zal langzaam beginnen te stromen in het systeem .

Doorgaan 6 om de airconditioner te laden tot de koelvloeistof kan is leeg. Zet het apparaat uit en trek de stekker van de stroomtoevoer te stoppen . Koppel de slangen van de kleppen .
7

Schuif de metalen behuizing terug op het toestel . Gebruik de schroevendraaier om plaats de schroeven aandraaien tot ze veilig. Installeer de airconditioner in het venster .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1002050592.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.