Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> airconditioners >> Content

Air Conditioner koellastberekening

airconditioners variëren sterk in koelcapaciteit van model tot model , waardoor het soms moeilijk om te beslissen welke eenheid te kopen . Uitzoeken van uw kamer AC koellast zal u helpen de ideale airconditioner grootte aan te schaffen bepalen , waardoor het veel makkelijker om het apparaat kunt selecteren . Waarom koellast Matters

kiezen van een model te hanteren koellast van de ruimte is van vitaal belang bij de aankoop van een nieuwe airconditioner . De koellast bepaalt hoe krachtig de airconditioner behoeften zijn om de kamer te houden op een comfortabele temperatuur . Als de airconditioner te zwak is , kan het toestel niet cool de kamer voldoende af ; Echter , het kopen van een AC- eenheid die is te krachtig kan zijn evenmin gewenst , door het verspillen van energie en het verlaten van de lucht vochtig en klam .
Het meten van de koellast

Koellasten worden gemeten in British Thermal Units ( BTU ) . Een BTU is ruwweg het equivalent van de warmte van een keuken match . In meer precieze termen , een BTU is de hoeveelheid warmte die nodig is om de temperatuur van een halve liter water te verhogen met een graad Fahrenheit . Airconditioner Een kamer koellast is de hoeveelheid warmte die per uur moet worden onttrokken aan het op de gewenste temperatuur te houden .
Standard Richtlijnen

Amerikaanse ministerie van Energie adviseert een koellast van 20 BTU per vierkante voet , hoewel andere factoren ook van invloed op de benodigde koelcapaciteit . Fel zonlicht voegt 10 procent , en de zware schaduw neemt afstand 10 procent van de koellast ; bovendien , meer dan twee inzittenden voegt 600 BTU's aan de behoeften van de ruimte per persoon , en keukenapparatuur voeg een extra 4000 BTU .
Online Rekenmachines

Als u meer precieze berekeningen , kunt u gebruik maken van een van de vele online BTU rekenmachines beschikbaar . Het werkblad door Consumer Reports maakt gebruik van een breed scala aan factoren om u te voorzien van nauwkeurige resultaten , terwijl Good Housekeeping AC - sizing tool is een eenvoudiger rekenmachine ontworpen voor snelle resultaten .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1002050591.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.