Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> airconditioners >> Content

Energie-efficiënte Draagbare airco & Ontvochtigers

Volgens het Amerikaanse Environmental Protection Agency ( EPA ) , huiseigenaren betalen gemiddeld 1.000 dollar per jaar voor verwarming en koeling rekeningen. Energy Star is het federale programma dat is ontworpen om consumenten te helpen selecteren van apparaten die hen helpen om geld te besparen terwijl het verminderen van hun impact op het milieu . Hoewel mobiele airconditioners worden momenteel niet gewaardeerd onder de Energy Star , ze beschikken over een aantal voordelen ten opzichte van vast gemonteerde AC-eenheden . Draagbare luchtontvochtigers staan ​​vermeld onder de Energy Star- label en beoordeeld op basis van het agentschap Seasonal Energy Efficiency Ratio ( SEER ) . Draagbare airco

Portable airconditioners zijn zelfstandige eenheden die kunnen worden gerold of verplaatst van de ene kamer naar de andere. In tegenstelling tot gemonteerde airconditioners , hebben ze geen permanente installatie nodig . Sommige mobiele airconditioners kunnen worden geventileerd door middel van een raam of in een andere kamer. Momenteel is de EPA heeft geen federale norm in plaats dat de energie van mobiele airconditioners regelt . Echter , het agentschap doet raden draagbare AC-eenheden zo nuttig op korte termijn oplossingen voor zowel koelen en ontvochtigen kamers tijdens het zomerseizoen.
Airconditioner Eigenschappen

Vergelijkbaar
naar het centrum AC-eenheden , mobiele airconditioners produceren condensatie wanneer koelruimtes . Echter, sommige mobiele airconditioners automatisch uitgeschakeld wanneer het interne waterreservoir vol is. Dit vermindert het gebruik van water , voorkomt overlopen en bespaart energie . Portable airconditioners koelen ook een kamer in een tijd in plaats van het gebruik van meer energie om meerdere kamers tegelijk afkoelen . Als gevolg hiervan , mobiele airconditioners die op 115 voltage/60 Hertz gebruiken minder energie en vermindering van de maandelijkse elektrische wissels volgens apparaat retailer Air & Water .
Draagbare dehumidifers

Een ontvochtiger primaire taak is om te condenseren en te verwijderen water uit de lucht . Ze lopen over het algemeen tot de luchtvochtigheid een bepaald niveau bereikt , of wanneer hun watertank volle capaciteit bereikt . Omdat draagbare ontvochtigers werken in eenpersoonskamers , hebben ze de neiging om minder energie dan centrale ontvochtigers gebruiken . Draagbare luchtontvochtigers zijn meestal beschikbaar in grote capaciteit , gemiddelde capaciteit en kleine capaciteit eenheden . De mate van vocht en de ruimte vierkante meters zal bepalen welke maat luchtontvochtiger is geschikt voor uw woning volgens de EPA .
Luchtontvochtiger Functies

tegenstelling tot draagbare airconditioners , draagbare ontvochtigers worden verkocht met Energy Star ratings . De ventilator , koelspiraal en compressor in Energy Star beoordeeld luchtontvochtigers zijn doorgaans energiezuiniger dan standaardmodellen. Naast de onderdelen van de ontvochtiger en ziener zijn draagbare luchtontvochtigers gerangschikt op basis van het volume van het water verwijderd per kilowattuur ( kWh ) aan elektriciteit verbruikt . Hoe hoger de waarde kWh , het energiezuiniger de ontvochtiger volgens Green Energy Efficient Homes. Bovendien, draagbare luchtontvochtigers met zowel een hogere capaciteit en Energy Star- classificatie zijn over het algemeen efficiënter dan Energy Star -rated ontvochtigers met een lagere capaciteit .


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1002006828.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.