Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> airconditioners >> Content

High - Technology airconditioners

Door de stijgende bezorgdheid over de milieuveiligheid en de efficiency van de airconditioning -systemen , een veelheid van recente innovaties in airconditioning wetenschap naar voren zijn gekomen . Enkele nieuwe systemen hebben alternatieve koelmethoden zoals membraangebaseerde . Anderen draaien op efficiënte energiebronnen , zoals zonne-energie . Om de efficiëntie en het comfort te verhogen , hebben veel bedrijven ontworpen slimme sensoren en besturingen zodat het koelsysteem werkt alleen waar het nodig is . Stillere systemen zijn geluidsniveaus verminderd in vergelijking met andere airconditioners . Efficiënte systemen

De nieuwste airconditioner processen vereisen veel minder energie dan conventionele airconditioners uit het verleden. In 2010 , het Amerikaanse ministerie van Energie een proces ontwikkeld op basis van membranen , verdampingskoeling en vloeibare droogmiddelen , wat resulteert in 50 tot 90 procent minder energie gebruiken dan vele top airconditioners . Verdampingskoeling systemen werken door het blazen van lucht door nat mesh . Ze werken goed in een droog klimaat , maar in vochtige klimaten ze zijn niet ideaal omdat ze de lucht warm en plakkerig kan maken .
Solar Systems

-Solar veroorzaakte lucht conditioners zijn nu beschikbaar en voldoen aan de hoge normen van toekomstige airconditioning regelgeving. In een ontwerp, zonne-en restwarmte brandstoffen het systeem, dat ziet er net als een normale airconditioner . Het bevat lithium bromide , een stof die de ozonlaag niet beschadigen anders eerder gebruikte chemicaliën . Sinds 2007 zijn veel airconditioning bedrijven overgestapt van ozonafbrekende stoffen zoals HCFK koudemiddelen , alternatieve koelmiddelen . Veel landen zijn gewijd aan het verminderen van de energie-eisen van de technologie , en alle ontwikkelde landen worden uitgesloten van het gebruik van HCFK koudemiddelen 2020 .
Eigenschappen

Recente
innovaties in aircotechniek focus op het waarborgen van efficiency en comfort door middel van verschillende intelligente sensoren en controlemechanismen . Sommige systemen bevatten allergeen filters die binnenmilieu te verbeteren. Slimme sensoren in staat zijn het bewaken van de temperatuur in een ruimte en het aanpassen voor koude en warme plekken. Gespecialiseerde zone controles kunnen toestaan ​​temperaturen kunnen worden ingesteld in elke kamer , het voorkomen van de inefficiëntie die kunnen ontstaan ​​wanneer een systeem wordt uitgevoerd in een lege kamer .
Quiet Systems

Efficiency is niet de enige technologische innovatie wordt gezocht in airconditioners . Veel consumenten willen een stil systeem ook. Bedrijven hebben koelsystemen die zowel efficiënt en stil ontwikkeld . Sommige van deze " stille " systemen zijn voorzien van een speciaal ontwerp van de ventilator en geïsoleerde compartimenten met een tweetraps systeem dat het geluid tot een minimum beperkt . Deze units zijn ongeveer 13 keer stiller dan conventionele airconditioningsystemen.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1002006827.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.