Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Appliances >> airconditioners >>

Bouwen aan een AC Stand on the Roof

Door de koper in hun verdampers en condensors , samen met de gietijzeren meestal gebruikt om motoren en compressoren maken , airconditioning units zijn zeer zwaar voor hun grootte . Hun gewicht zorgt voor een risico van katastrofisch schade , en een kans op letsel aan de inzittenden moet een op het dak gemonteerde eenheid komen vrij van zijn stand en dalen in het onderstaande gebouw. Het bouwen van een dak airconditioner stand van nul is daarom niet aanbevolen . Echter , een groot aantal vergunde bedrijven produceren speciale apparatuur die speciaal voor montage airconditioners op daken ; installatie practices voor deze stands hebben veel gemeenschappelijke factoren . Instructies
1

Overleg met de code handhaving in de gemeente waar de installatie zal plaatsvinden . Zorg ervoor dat de stand van voldoende sterkte om de slechtste omstandigheden die kunnen worden verwacht in uw regio te weerstaan ​​. Degenen die de bouwvoorschriften in Dade overschrijden , Broward en Palm Beach county in Florida , bijvoorbeeld , moeten worden ontworpen om extreme omstandigheden te overleven orkaankracht . Kopen van 2

Controleer of de stand overweegt u steunen de configuratie van de airconditioner te installeren . Verschillende airconditioner fabrikanten bouwen verschillend gevormde machines ; sommige zijn breed , rechthoekig en laag, terwijl anderen zijn groter met een kleiner , vierkant " footprint . "

Locate 3 de stand , zodat het wordt ondersteund door onder - dak versterkingen voldoende om de totaalgewicht laden . De platte daken van commerciële en industriële gebouwen zijn vaak gemaakt van liggers van prefab beton , ontworpen om de aanzienlijke belasting van meerdere airconditioning units accepteren . De piek - en - eaved daken van de meeste huizen zijn niet , en een aanzienlijke versterking nodig zijn.
4

Installeer de stand vast te houden aan alle instructies en advisements geleverd door de fabrikant . Verleng de poten van het statief , zodat de minimale afstanden in opdracht van de instructies is voldaan; lokale code duidt vaak een minimale vrije hoogte onder de tribune , die ook mandateert been hoogte . Typisch, hoe groter de airconditioner unit , hoe groter de minimumafstand . Deze toestemming is bepaald door berekeningen die factor in de lucht beweging , warmte-afvoer en torsie gewicht laden . Zorg voor voldoende ruimte onder de tribune zodat eventuele dak te die uiteindelijk nodig kunnen zijn kan plaatsvinden zonder de noodzaak van de verwijdering van de airconditioner en de stand.
5

Maak goten voor de leidingen , kabels en leidingen een integraal onderdeel van de airconditioner systeem . Route alle elektrische bedrading door een waterdichte leiding , en omvatten een zekering uitschakelingsvoorziening.
6

Installeer alle veiligheidsmiddelen , zoals aanbevolen door de fabrikant om ervoor te zorgen dat de stand is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden waarschijnlijk zullen voorkomen . Niet elke component dak kan leiden dat water in het gebouw , zelfs als de airconditioner en stand blijven bestaan ​​. Wind-gedragen puin kunnen andere bouwdelen beschadigen. Zet de stand met behulp van riemen die rechtstreeks aan een voldoende stevige deel van het dak dek . Goten , leidingen en leidingen moeten allemaal goed worden beschermd tegen ongewenste beweging; luchtkanalen die niet kunnen worden gevestigd in het gebouw moeten worden ingekapseld in gewapend beton metselstenen , of " CMUs " in de industrie -speak .
7

Monteer een vibratiereductie apparaat indien nodig. Rubber montage pads geïnstalleerd tussen de stand en de airconditioning zijn vaak succesvol in het isoleren van de structuur van het gebouw ondersteunen van de stand van de trillingen inherent aan de werking van een airco compressor.

Hoe te houden de groei van algen in een Air Conditioner Condensatie Line

De vochtrijke omgeving die een airconditioner werkt in zorgt ervoor dat het meer vatbaar voor schimmels en algengroei zijn als het wordt niet goed onderhouden . Algen vertrouwen op het water om te gedijen , en als ze eenmaal beginnen te groeien in een AC -systeem , kunnen ze snel een klomp . Als de condensatie lijn in de airconditioner ervaart een algen klomp , zal het hele systeem niet goed werke

Meer dan ooit