Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Hoe maak Kartonnen meubels

Hoe kartonnen meubels te maken . Ondanks de kartonnen schijnbare lichtheid , kunt u kartonnen meubels die het gewicht van een persoon, net zo gemakkelijk als hout of plastic kan ondersteunen als je een ingenieus ontwerp en een beetje DIY creativiteit gebruiken. Dus in plaats van het gooien van uw oude karton , zet hem in iets nuttigs en ​​stijlvol door het maken van een kartonnen stoel of karton stool.Things Je
Kartonnen
Stanleymes
Lijm
Show nodig meer instructies
1

Krijg wat goed, sterk karton (bij voorkeur een grote , intacte doos ) . De beste soort is de gegolfde soort honingraat. Kopen van 2

Zoek een aantal plannen . U kunt vleugel het als je wilt , maar te kijken naar een schema en met een duidelijke visuele idee van wat je gaat voor veel , veel gemakkelijker. Check out de bronnen hieronder voor een aantal gratis kartonnen meubels plannen .
3

Mark de nodige stukken. Lees de plannen zorgvuldig , het kennis nemen van de metingen en hoeveel kartonnen u nodig heeft. Met behulp van een rechte rand en een kompas , gebruik dan een marker om de stukken die u gaat snijden trekken .

Knip 4 uit de stukken. Zodra u zeker weet dat de stukken correct worden uitgetrokken en op schaal , met een scherp mes om de stukken uit te snijden .

Affix 5 de stukken. Vouw de stukken of gebruik lijm , afhankelijk van wat de plannen te geven . Laat de lijm op te zetten .
6

Test uw creatie er voorzichtig uit . Zit op de stoel , maar uw volle gewicht juiste manier niet van toepassing . Niet schudden rond ook zoveel. Als het houdt , dan gefeliciteerd ! Je hebt net kartonnen meubels .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114912.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.