Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Hoe maak je een Rustic Quilt Ladder Zorg

Hoe een Rustic Quilt Ladder maken . Quilt ladders verkopen voor meer dan $ 100 in catalogi en online . Maar je kunt dit rustieke quilt ladder maken voor een fractie van de kosten . U kunt gebruik maken van ingekochte hout rails en sporten , of u kunt hout vinden in het bos te gebruiken voor dit project . Je kunt het aankleden zoveel als u wenst , of u kunt it.Things je nodig hebt countrify Pagina 2 72 - inch lang gedroogd hout rails, 2 centimeter in diameter
5 ½ meter gedroogd hout voor sporten , 1 ½ cm in diameter
Boor en bits
Saw 16 cent nagels
Schuurpapier
verf of beits ( optioneel ) op polyurethaan afwerking ( optioneel )
Show meer instructies
1

Leg de twee houten rails uit naast elkaar. Er een markering op een rail aan te geven dat het de linker ladder rail . Markeer elke rail in 12 inch, 28 inch en 44 inch . Met een 1/8-inch beetje , boor een piloot gat door elk spoor bij elk gemarkeerd punt . Kopen van 2

Snijd de boven-en onderkant sporten . De bovenste sport moet 16 centimeter en de onderste sport moet 24 centimeter zijn.

Plaats 3 de houten treden tussen de rails . Stel de bovenste en onderste sport plaats . Gebruik de piloot gaten plaatsing gidsen . Meet de juiste lengte voor de middelste trede . Snijd de middelste trede te passen .
4

Zand of bestand overtollige hout om een goede pasvorm tussen de sporten en de rails te geven . Blijf de piloot gaten te gebruiken als gids . Aangezien dit een rustieke ladder , hoef je niet precies te zijn . Aan de andere kant , wil je niet een enorme kloof tussen de sporten en de rails .
5

Boor een 1/8-inch gat in de uiteinden van elk van de sporten . Maak het gat iets dieper dan de sluiting gaat .

Plaats
6 de hoogste sport van de rail op het juiste merk . Nagel op zijn plaats op elk uiteinde met een 16 cent nagel. Ga verder door spijkeren de middelste trede op zijn plaats . Tenslotte plaatst de laatste trede , en spijker die op zijn plaats .

Rond 7 de boven-en onderkant van elke rail met schuurpapier . Als de sporten zijn ruw , zand zodat ze kunnen niet blijven haken uw quilts .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114894.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.