Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Hoe een Artsy Koffietafel

Hoe een Artsy Koffietafel maken . In plaats van een mooie vaas met bloemen of een groot boek op uw koffietafel , zet de tafel in een meesterwerk . Maak een weergavegebied voor uw eigen foto's en illustraties . Demonstreer uw artsy inspiratie met unieke foto's of onconventionele elementen op de table.Things Je
Salontafel nodig
Verf
's , kunstwerk
Poster stopverf of Glass of plexiglas op maat < br >
Toon meer instructies
1

Strip de verf van een oude houten salontafel of koop een nieuwe tabel . Voeg een verse laag nieuwe verf in elke kleur die u kiest . Kopen van 2

Meet de top van de tabel . Een 1/4 inch uit elke meting te compenseren een kunstmatige grens. Koop een stuk glas op maat gesneden . Ervoor kiezen om plexiglas te gebruiken als een goedkoop alternatief .

Ga
3 door je favoriete foto's, kunstwerk van kinderen of andere memorabilia die vlak ligt . Maak een reis naar de kopie op te slaan . Als je drie - dimensionale kunst , fotokopie erop om het tweedimensionale te maken.

Leg 4 alle foto's of kunst op de top van de salontafel in het patroon van het ontwerp. Vergroten of verkleinen van de foto's om ze aan uw project passen . Doe een beetje poster stopverf onder de hoeken van elk stuk om ze vast te zetten aan de koffietafel.
5

Leg een bal van duidelijke stopverf op elke hoek van de tafel. Legt zorgvuldig het glas bovenop de salontafel .
6

Line up alle randen . Het glas moet op de tafel gaan zitten met zijn randen net binnen de tafel richel . De stopverf houdt het glas op zijn plaats .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114878.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.