Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Hoe maak je een spiegel gebruiken als een Hoofdbord

Hoe een spiegel gebruiken als hoofdeinde . Misschien is uw slaapkamer ontbreekt een zekere je ne sais quoi , en u wilt het te doen herleven . Een koele en goedkoop idee is om een ​​spiegel te gebruiken als een hoofdeinde . Instructies
1

Meet de ruimte achter je bed waar u het hoofdeinde te installeren , en rond te kijken goed naar de rest van de inrichting van de ruimte. U wilt ervoor zorgen dat u iets dat past bij de rest van de inrichting van de ruimte , in plaats van het creëren van iets nieuws rond dat moet u opnieuw uw kamer (tenzij dat is je intentie ) te creëren . Kopen van 2

Beslis wat voor soort spiegel die u wilt gebruiken voor het hoofdeinde van uw bed . Verschillende stijlen zijn beschikbaar , zoals degenen met uitgebreide , vergulde frames, zilver frames, die met verschillende vormen zoals ovalen of cirkels , zoals die in Van Eycks ' Arnolfini Huwelijk. "
3

Ga in de tegenovergestelde richting , en een mirror dat is absoluut duidelijk , en gebruik het als een sjabloon om zelf iets te creëren . U kunt een ontwerp etsen in de spiegel , zoals de initialen van jezelf en je geliefde ; kunt u de randen te schilderen ; of u kunt de spiegel frame zelf .
4

Pick veel kleine spiegels en monteer ze in welke configuratie je kiest op een stuk van gelakt hout . Het hout hoeft niet uitgebreid - gewoon een blad van triplex gesneden om de grootte die u wenst u een fijne backer voor uw spiegels zijn. Of zou je eens de multiplex met een doek , dan lijm de spiegels op de top van het doek.
5

Hang de spiegel op zijn plaats , zodat het het hoofdeinde van uw keuze . Misschien vindt u dat de spiegel zorgt voor meer licht in uw kamer en geeft de illusie van meer ruimte .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114869.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.