Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe te Paint Shabby Chic Meubelen

Shabby chic stijl is een romantische en vintage manier om rustiek versieren. Meubilair wordt meestal gedragen en heeft lak gechipt in lichte of pastelkleuren. Shabby chic meubilair past zeer goed in een veel huisje , romantische en Victoriaanse stijl huizen . Wanneer u besluit om shabby chic meubels schilderen , vergeet dan niet om ook onze andere stijlen te onderzoeken voor inspiratie. Schilderij shabby chic meubilair is eenvoudig te realiseren als je eenmaal besluit hoe shabby u de chique meubilair te zijn . Er is echt geen verkeerde manier om het te doen en slechts een paar richtlijnen . Kies voor lichte , vintage pastel kleuren en zeker laten verf drogen tussen coats.Things je nodig hebt
Houten meubels Electric palm schuurmachine
Schuurpapier
Kleefdoek
Rags
Paintbrush
Staalwol
Keuze van verf of verf
Helder matte sealer
Vaseline
Toon meer instructies
voorbereiden meubel
1

Reinig het meubel grondig en laten drogen . Eventuele beschadigingen aan de structuur en verwijder alle van de hardware. Als je weer gaat gebruiken deze hardware , deze gelegenheid aangrijpen om het schoon te maken ook. Kopen van 2

Schuur het oppervlak van het meubel . Verwijder de verf of afwerking , als je wilt, of gewoon zand de glans van de finish. Als het meubilair is vele malen geschilderd eerder , zeker om glad te strijken eventuele oneffenheden op het oppervlak .

Reinig 3 het meubilair stuk stof met een schone doek of tack doek.

schuurtechniek
4

Breng een dunne laag verf aan het meubel en goed laten drogen . Herhaal deze procedure meerdere keren . U kunt of kwast verf of het gebruik verf.
5

Verf de laatste laag op het meubel . Wanneer het wordt iets plakkerig, begint het schuren van de randen en plaatsen op het stuk dat normaal slijtage zou ontvangen in de tijd. Dit is geen exacte wetenschap . Als je wachtte tot het helemaal droog is, dat is prima . Het kan zijn dat meer spierballen gebruiken , dat wel.
6

Reinig het oppervlak met behulp van een doek of tack doek .
7

Schilder een duidelijke matte afwerking over het gehele oppervlak van het meubilair stuk naar de finish te beschermen.
Petroleum Jelly Techniek
8

Breng een laagje vaseline aan het oppervlak van het meubilair op gebieden die normaal slijtage zou ontvangen en scheur in de tijd.
9

Paint verschillende lagen verf op het meubel en laat elke laag goed drogen tussen de lagen .
10

Veeg het oppervlak van de meubels stuk , het verwijderen van de verf waar vaseline was toegepast . Wrijf het oppervlak en goed schoon te maken . Deze techniek zal een meer afgebladderde verf blik dan een geschuurd een geven .
11

een duidelijk matte afwerking verf over het gehele oppervlak van de meubels stuk naar de finish te beschermen.


Hoe gebruik Bekleding Foam

Bekleding schuim is het gebruikt om opvulling toe te voegen aan de ruggen en zittingen van stoelen of andere meubels materiaal. Eenmaal op maat gesneden en gelijmd op het frame van het meubilair , wordt het schuim bedekt met stof om het te verbergen . Terwijl de meeste professionele stoffeerders hebben gespecialiseerde machines ontworpen voor het snijden van dit schuim , kunt u een eenvoudige geka

Meer dan ooit