Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Over Do-It - Yourself Meubelen

Lang geleden , toen elektrisch gereedschap waren nog niet uitgevonden , mensen gebruikt hun handen , zweet en bloed om niet alleen hun huizen, maar hun meubels te creëren. Meubilair werd gebruikt voor opslag en comfort en is zelfs verhandeld voor andere items. Vandaag de dag , veel mensen nog steeds vasthouden aan de basis en hun eigen meubels of herontwerp oude meubels aan te passen aan hun smaak . Geschiedenis

Er zijn veel verschillende soorten , materialen en stijlen gebruikt om meubels te ontwerpen. Egyptenaren bouwden hun huizen en meubels van steen en mensen uit de Middeleeuwen maakten hun huizen en meubels van hout . Oude tekeningen tonen ons verschillende soorten steen en houten meubilair , van banken tot tronen .

1900-1920 Amerika , de doe-het -zelf , of kunsten en ambachten , school van meubels maken verspreid over het land . Doe - het-zelf , of doe , meubilair is zeer duidelijk als de vakman besteden veel aandacht voor detail. Het meeste was handgemaakte , hoewel soms werktuigen werden gebruikt .
Voordelen

Bij het maken van uw eigen meubels of doe meubels , kunt u een persoonlijk tintje aan uw stuk . Niet te vergeten , kunt u aandacht besteden aan kleine details en past het precies aan uw eigen smaak of die nauw aansluit bij uw huidige interieur. U kunt ook het eco-vriendelijk te maken door het gebruik van ( al dan niet met behulp van ) bepaalde chemische producten. Bovendien kunt u meten en bouwen om perfect te passen in een gewenste plek in uw huis . Deze opties zijn niet altijd beschikbaar op meubelzaken .

Geld besparen is een andere reden dat het creëren van je eigen meubels is beter dan het kopen van een winkel . Retailprijzen kan soms erg duur voor bepaalde bekende merken. Maar koop het zelf te doen , kunt u een stuk dat het lijkt en voor veel minder geld te creëren . Je hebt ook de voldoening te weten het werd handgemaakt door niemand anders dan jezelf.

Creëren van meubels als een carrière is een andere optie als men raakt betrokken bij DIY meubels . Dit meubilair kan worden gemaakt , aangeboden en verkocht . Toen vrienden en buren zien een meubel dat u hebt gemaakt , kunnen ze je willen betalen om een voor hen te maken .
Belang

Voordat de moderne gereedschappen en elektronisch gereedschap werden uitgevonden , een andere oude beschavingen creëerden hun meubels met niets, maar hun handen en gereedschappen gemaakt van stenen , hout en klei . Dit meubilair zou een zeer aanzienlijke hoeveelheid geld waard zijn vandaag als men wilde een stuk voor hun huis te kopen . Dit is een andere reden dat het creëren van je eigen meubels is aanzienlijk. Het is uw eigen werk gemaakt met uw zweet en bloed .
Extra informatie

Soms in plaats van het maken van meubels van de grond af , mensen nemen oude meubels die ofwel run- beneden of uit de mode en personaliseren ze met stoffen, nieuwe inrichting , armleuningen en benen , of ze kunnen zelfs scheuren de meubels helemaal uit elkaar om nieuwe stukken te creëren . Zo kan bijvoorbeeld een oude vervallen stoel hebben de rug afgerukt en dienen als een kleine bijzettafel of kruk. Een ander voorbeeld zou zijn om de kussens van de eetkamer stoelen te verwijderen , opnieuw te schilderen hen , vervang de vulling en opnieuw dekken van de zetels .
Waarschuwingen

Bij het maken van uw eigen meubels , is het belangrijk dat je studie andere meubels om de steun borden die ze gebruiken om bepaalde hoeveelheden gewicht te houden herkennen. Bijvoorbeeld , kunnen sommige stoelen niet meer dan £ 225 en een aantal tafels zijn hetzelfde .

Ook bij het werken met elektrisch gereedschap of gereedschap voor die kwestie , altijd de praktijk uiterst voorzichtig . Draag een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen tegen stof of houtsnippers , en zorg ervoor dat uw werkruimte is goed verlicht en geventileerd .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114847.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.