Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Hoe te Meubilair Out van Driftwood Zorg

Driftwood meubels maakt een mooie toevoeging aan uw strand huis , meer huis of eclectische d & # xE9 ; cor . U kunt een verscheidenheid van meubels te maken van drijfhout , afhankelijk van de vorm en grootte. Hoed en kapstokken zijn hand liggende keuzes voor kleinere stukken drijfhout , maar je kunt een salontafel maken of eindigen tafels met grote stevigere stukken . Voeg een glazen blad aan de tafels en kunt u genieten van de schoonheid van het drijfhout van een andere angle.Things Je zult
Grote , stevige drijfhout
Light schuurpapier
Helder polyurethaan of Glass top nodig , op maat gesneden
Auto lijm
Toon meer instructies
1

Vind een stuk drijfhout die past bij de grootte van uw tafel online of op het strand . Besteed aandacht aan de vorm van het hout , als u behoefte aan een solide basis op de vloer en zelfs secties om uw tafelblad plaatsen. U kunt aanpassingen aan de algemene vorm van het drijfhout te maken door het toevoegen van ondersteuning blokken hout zo onopvallend mogelijk . U kunt ook een combinatie van drijfhout te gebruiken om de grootte van uw tafelvoet bereiken . Bevestig de stukken drijfhout samen met beugels of hout schroeven als dat nodig is. Kopen van 2

Meet de grootte van glas voor uw tafelblad op basis van de ruimte die het inneemt en het doel ervan . Salontafels kunnen grotere en gevormd zijn als je wilt , maar het einde tabellen hebben meestal kleinere oppervlakken. Hebben het glas gesneden en randen bij uw lokale huis verbetering winkel of glasfabriek winkel.

Clean 3 en zand de drijfhout om alle vuil en ongewenste ruwheid te verwijderen . Deze stap kan niet nodig zijn , afhankelijk van hoe u met uw drijfhout . Breng twee tot drie lagen van polyurethaan om het hout te beschermen . U kunt kiezen voor de glansgraad van uw polyurethaan topcoat om de d & # xE9 overeenkomen ; cor van uw kamer. Meer rustieke decoreren stijlen liever minder glans en meer ruwheid aan het hout .
4

Pinch dubbeltje -sized delen van zelfklevende , een voor elke plek op het drijfhout dat het glas raakt . Kneed de kleefstof totdat deze wordt geactiveerd volgens de instructies van de fabrikant . Plaats de zacht materiaal op het drijfhout waar het glas zal rusten .
5

Plaats uw glas op de top van het drijfhout , rustend op de lijm . Druk stevig als je het glas op zijn plaats .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114835.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.