Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe maak je een stoel met behulp van Hot Gesmolten Lijm opnieuw te bekleden

Elke keer even lopen we over een prachtige garage sale vinden ... en het had zelfs een aanvaardbare materiaal op het ... totdat het begon te schillen weg ! Iemand die niet weet hoe je een hete lijmpistool gebruiken om de bekleding op een stoel te veranderen . Geen probleem , zullen we gewoon trek de oude hete lijmpistool en veranderen voor de betere ... Wat je nodig hebt
Hot lijmpistool
Hot glue sticks

Trim ( optioneel ) op Twitter Batting ( optioneel ) op Twitter schroevendraaier
Schaar
Toon meer instructies
1

Kies een materiaal dat gemakkelijk om mee te werken en niet te dik en won 't snel slijten . Tapestry en corduroy zijn soms te dik om goed te werken met warme lijm . Als je een beginner bent , niet kies een patroon met strips voor je eerste poging , omdat het moeilijk kan zijn om de lijnen recht te houden . Voor deze demonstratie koos ik een lichtgewicht katoen blauw jean materiaal ( niet rekbaar soort ) . Kopen van 2

Verwijder alle losse of beschadigde materiaal. Je moet nooit het materiaal direct op de stoel te lijmen zonder dat het uit elkaar . De schade aan het zichtbare materiaal kan het moeilijk maken om de volgende keer dat u een wijziging wilt herstellen . Stofzuigen beneden de veilige materiaal. Niet wassen of stomen deze op enigerlei wijze .

Demonteer 3 de stoel zoveel mogelijk , het bijhouden van de onderdelen en stukken netjes bij elkaar voor als je klaar bent om de stoel weer in elkaar zijn .
Goedkope 4

Cut materiaal in vierkantjes die passen over te worden behandeld , overlappende door ten minste drie centimeter rondom. ( Als je gaat om het kussen met extra batting vullen , snijd dat materiaal om te passen over te worden behandeld , maar maken het twee centimeter te kort helemaal rond . Trek niet te strak bij het snijden . )
5

Beginnend aan de achterkant , gebruik dan de hete lijmpistool om het materiaal te houden aan het bestaande materiaal . Start in het midden , dan werk je weg naar de randen van het veiligstellen van een portie aan de ene kant door het midden dan afwisselend naar de andere kant van het midden. Brei heen en weer . Deze methode zal helpen om rimpels te houden van de vorming in het materiaal als u werkt. Wees voorzichtig dat u zich niet brandt aan de hete lijm . Met behulp van de hiel van je hand drukt u stevig het materiaal veilig te stellen . ( De hiel van uw hand is minder gevoelig voor warmte in tegenstelling tot uw vingertoppen . ) Wanneer die kant klaar is, ga dan naar stap zes .
6

Draai het gedeelte van de stoel naar voren . Als u gebruik maakt van het slaan, trek de batting over de lip en zet hem first.From daar , het materiaal strak trekken en lijm het stevig naar beneden . Zoals je deed met de rug, in het midden beginnen en werken beide kanten afwisselend totdat je de hoeken te bereiken. De batting moet niet naar de rand van de zijkanten ; lippen zijn de enige plek waar het slaan moet de rand raken .

verder
7 lijmen van de linker-en rechterkant als u de rug en voorzijde deed , door eerst te trekken het midden strak en werken naar de hoeken . Vaak controleren of u niet verlaten van een rimpels. Als je een fout maakt , wacht tot de lijm is koud en trek hem uit en herstart .
8

Om de hoeken netjes te maken , snijd diagonaal over het punt. Lijm beide zijden naar beneden , daarna trekt het tabblad strak lijm naar beneden . Door het snijden van het materiaal, maak je de hoek mooi vlak . Hebben alle vier hoeken op dezelfde manier .
9

Herhaal het proces vanaf vanaf Stap vier tot alle delen die u wilt gedekt worden gedaan . Knip het overtollige materiaal.
10

Zet de stoel en geniet .

Hoe maak je een Cashmere Throw From Old Truien Maak

Het maken van een kasjmier afstand van de oude trui is een matig eenvoudig project . U kunt tweedehands kasjmier truien vinden bij tweedehands winkels , werf verkoop en andere garage sales . Snuffelen door je kast voor je eigen , oude truien en vragen familie en vrienden of ze hebben geen kasjmier truien die betere tijden hebben gekend . Je kunt uitknippen de beste delen van de trui voor uw quilt

Meer dan ooit