Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Hoe om een ​​einde Dado Gezamenlijk verdienen met een Router Table

Dado gewrichten zijn enkele van de meest voorkomende en sterkste gewrichten die kan worden gemaakt met een router . Gestopt dado gewrichten zijn ideaal voor zaken zoals boekenkasten en planken . Met een gestopte dado , de gezamenlijke beëindigt een centimeter of zo van de voorkant , die de gezamenlijke uit het zicht verbergt . Het maken van een gestopte sokkel verbinding met een router wordt op precies dezelfde manier als het maken van een gevestigd sokkel gedaan , maar een obstructie is geplaatst in de weg naar de router houden van helemaal bewegen door de snede . Wat je nodig hebt
Router tafel
Wood
2 klemmen
2 - 2 - door - 4s
Meetlint
Potlood Beitel
Laat meer zien instructies
1

Gebruik een rechte frees . Een rechte bit zal de rechthoekig gesneden nodig is voor een dado gezamenlijke maken . Kopen van 2

Klem een ​​2 - door - 4 om uw hout als gids . Bepaal waar u wilt dat uw dado gezamenlijk te worden gevestigd op uw hout . Maak een lijn op het hout . Maatregel 1 1/2 cm van die lijn en trek een andere lijn . Plaats de 2 - door - 4 zelfs met de tweede regel . Hierdoor kan de ruimte die nodig is voor de router en mag uw gezamenlijke perfect line-up met de eerste lijn .

Klem 3 andere 2x4 naar het bos waar u de dado joint te stoppen . Dit zal u houden van het snijden helemaal door de breedte van het hout . Een gestopt dado moet ongeveer beëindigen een centimeter van de voorste rand van het bos .
4

Verplaats de router via de snede . Gebruik meerdere lagen met de router om de cut te maken , het verhogen van de diepte van de snede telkens . Voor hardhout moet sokkel delen slechts 1/8 tot 3/16 van een inch . Voor medium density vezelplaat of multiplex , moet bezuinigingen 1/4 inch zijn.

Vierkant op het gebogen uiteinde van de dado gewricht met een beitel 5 . Het einde van de snede zal enigszins gekromd . Voorzichtig weg te schrapen de ongewenste hout tot je een perfect vierkant gewricht dat past bij de rest van het gewricht .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114797.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.