Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe maak je een Lining Naai voor een Storage Trunk

Trunks : van oma's cederborst Army footlocker opa's , bijna elk huis heeft er een. Volgens gekoesterde kofferen werden flat-top boomstammen vervaardigd uit de jaren 1870 tot de jaren 1920 . Papier liners werden gebruikt tot de late jaren 1800 , toen bedrijven begonnen voering boomstammen met stof . De mens heeft altijd nodig had om zijn spullen op te slaan , en de stam is de perfecte oplossing . Voering een opbergkoffer met stof is een praktisch project voor een riool te undertake.Things Je
Meetlint
Schaar
Stof nodig ( 1 standaard meter stof = 44 cm breed en 36 cm lang )
Krijt of potlood en spelden
Rijg
Naaimachine Briefpapier op patroon (optioneel ) op Quilt batting ( optioneel )
Toon meer instructies

1

Meet de binnenkant zijkant van de romp , hoogte op lengte . ADD 1 inch tot elke meting . ( Bijvoorbeeld, als uw zijde is 15 centimeter hoog en 24 centimeter lang , de meting op te schrijven is 16 centimeter hoog en 25 centimeter lang ) . De zijkanten zijn de langste van de vier romp zijden . Twee kanten nodig . Kopen van 2

Meet de binnenkant einde van de stam , hoogte op lengte . ADD 1 inch tot elke meting . De uiteinden zijn de kortste van de vier romp zijden . Twee uiteinden vereist .

Meet
3 de binnenzijde van de bodem van de kofferbak , breedte op lengte . Een BOTTOM vereist .
4

Maak een patroon met behulp van metingen van de kant, en onderzijde , of tekenen op de stof en de goede kanten van de stof aan te raken , knip twee zijden en twee uiteinden . Snijd een BODEM .
5

Leg de BOTTOM stof met de voorkant naar boven op een vlakke ondergrond .
6

uitlijnen , de goede kanten van de stof aan te raken , de ene kant stuk langs een lange zijde van de bodem. Pin . Herhaal dit voor de andere kant. Er zijn nu drie stukken stof vastgemaakt in een vierkant /rechthoek .
7

Naai de twee kanten naar de bodem, met een 1/2-inch naadtoeslag .
8

Align , de goede kanten van de stof aan te raken , het ene uiteinde aan het einde rand van de bodem ( dat is tussen de twee zijstukken ) . Pin . Herhaal dit voor de andere kant. De liner lijkt op een afgeplatte , open doos .
9

Naai de ENDS naar de bodem, met een 1/2-inch naadtoeslag . Spreid de liner op een vlakke ondergrond . Er zijn drie genaaid rechthoekige stukken stof in het centrum, met een END genaaid door een binnenste rand aan de rechterkant en links van het onderste stuk .
10

Til een einde aan een " staande " positie . Til de ene kant naar een " staande " positie . Lijn de randen van de END -en SIDE , de vorming van een hoek. Pin , de goede kanten van de stof aan te raken. Doe dit op alle vier de hoeken .
11

Naai elke hoek , met behulp van een 1/2-inch naadtoeslag . De liner lijkt op een stof " box . "
12

Vouw onder de bovenafdichting randen 1/2 inch aan de verkeerde kant van de stof , zodat er geen ruwe randen worden blootgesteld . Pin . Zoom de top . Plaats liner in de kofferbak en bevestig de liner afhankelijk van uw kofferbak. Enkele manieren om de voering zijn bevestigen met lijm of kleine spijkers , of met behulp van een nietmachine . Sommige oudere stammen hebben afneembare houten frames die het weefsel voering brace .

Hoe te Meubilair Out van Driftwood Zorg

Driftwood meubels maakt een mooie toevoeging aan uw strand huis , meer huis of eclectische d & # xE9 ; cor . U kunt een verscheidenheid van meubels te maken van drijfhout , afhankelijk van de vorm en grootte. Hoed en kapstokken zijn hand liggende keuzes voor kleinere stukken drijfhout , maar je kunt een salontafel maken of eindigen tafels met grote stevigere stukken . Voeg een glazen blad aan de t

Meer dan ooit