Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Kind Table & Chair Plan

Kinderen tussen de leeftijd van 2 en 5 liefde met tafels en stoelen in hun grootte . Peuters van deze leeftijd zijn te actief om te genieten van verstrikt te raken in een zittingverhoger in de volwassen tafel voor lang, maar ze houden ervan om volwassenen te imiteren. Het hebben van een kind-en kleinbedrijf tafel en stoel maakt peuters om te eten in hun eigen tempo en een eigen plek hebben voor tekenen, kleuren , schilderen en knutselen . Door het maken van de tafel en stoelen zelf , kunt u ervoor zorgen dat uw kind meubilair dat is uniek en onvergetelijk en nuttige . Materiaal

Hout is een ideaal materiaal voor het maken van een tafel en stoelen van een kind ; Het is duurzaam , natuurlijk en niet giftig. Als u de tabel wilt duren door meerdere kinderen - of zelfs meerdere generaties - van peuter gebruik , dan moet je een hardhout te gebruiken , zoals esdoorn of eiken . U kunt ook een zachtere hout, zoals grenen , maar uw meubels zal meer kans op deuken of krassen te tonen .

U kunt een eenvoudige tafel en stoelen van de standaard maten van hout te bouwen zoals 2 " door 2 " stukken voor benen , 1.5 " door 4 " voor steun rails, 2 " door 4 " voor hoek ondersteunt en 1 " door 1 " voor filets . Je nodig hebt een 3/4 " dikke plank voor het tafelblad en 1 " dikke platen voor de stoelzittingen . Gebruik bouten en houtschroeven om de stukken aan elkaar te binden .

Als u niet volledig wilt bouwen vanuit het niets , er zijn winkels, zoals Ikea , dat kindermeubilair dat je zelf monteren verkopen. Deze kunnen worden gemaakt van hout of plastic .

Voor een goedkopere en volledig gerecycled materiaal , dan kun je ook kindermeubilair uit karton . Foldschool heeft gratis ontwerpplannen voor het vouwen van oude kartonnen in meubilair is verrassend stevige kinderen .
Grootte

tafels De meeste kinderen zijn ongeveer 24 " hoog , en stoelzittingen zijn 13 " hoog . Het oppervlak van de tafel kunnen zo groot of klein als je wilt zijn; het kan net groot genoeg voor een kind om te gebruiken , of het kan een grote tafel waar groepen kinderen samen comfortabel kunnen werken. Overweeg het gebruik van de tabel instellen , evenals de beschikbare ruimte voor hebben.
Overwegingen en functies

Bij het ontwerpen van meubels voor kinderen , is er worden meerdere veiligheidsoverwegingen je moet in gedachten houden . Zorg ervoor dat u af te ronden alle scherpe hoeken en kanten , vooral op de buitenste randen van het meubilair . U kunt hoeken vermijden door het maken van een ronde tafel in plaats van een vierkante of rechthoekige . Als u verf of beits het afgewerkte meubilair , zorg ervoor dat u een niet-toxisch verf die is veilig voor kinderen te gebruiken.

U kunt ook functies die het meubilair meer nuttig zijn voor uw kind zal voegen . Bijvoorbeeld , kunt u kaartenbakken bouwen onder de tafel om kunst levert slaan . U kunt houders maken voor kopjes op de top van de tabel . U kunt een opstaande rand aan de bovenkant van de tafel om dranken te voorkomen of verf uit druipt op de vloer. U kunt ook een beschermend oppervlak toe te voegen aan de tafel om krassen te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114759.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.