Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Hobbies >> meubels maken >>

How to Get Rid van Fisheye Wanneer Overspuiten Meubelen

Fisheye is een oppervlak smet over de grootte van een erwt . Dit gebeurt wanneer een nieuwe afwerking niet kan hechten aan een oppervlak als gevolg van vervuiling . De belangrijkste boosdoener veroorzaakt fisheye in afwerking is silicium , met andere oliën als secundaire bijdragen aan het probleem. Overspuiten vereist een zorgvuldige verwijdering van alle reeds bestaande afwerkingen om eventuele resten van siliconen , oliën , wassen en te elimineren . Het is ook belangrijk om een ​​zuivere omgeving die vrij is van verontreinigingen handhaven . Veelvuldig handen wassen , het gebruik van wegwerphandschoenen , en het vermijden van de behandeling van vettig eten en snacks , zoals chips , helpt de kans op introductie van - fisheye waardoor verontreinigingen uw project.Things je nodig hebt
Pluisvrije verminderen vodden
Oplosmiddelen
wegwerphandschoenen
Silicon - free stripper
Schuurpapier
Fisheye eliminator
Toon meer instructies
1

Gebruik nafta , verfverdunner , aceton , methanol , of andere olie - oplosmiddel dat aan het oppervlak van de punt schoon voor het begin van het strippen . Krachtige reiniging voor het strippen kan wassen en poetsmiddelen gebruikt om de meubels te behouden verwijderen. Kopen van 2

Strip de oude afwerking van het hout met behulp van een silicium gratis stripper . Gebruik wegwerphandschoenen , scrappers , en schuurpapier die vrij zijn van silicium , oliën, wassen en vetten .

Bereid
3 het oppervlak voor het overspuiten met fijn schuurpapier . Veeg het stof van het oppervlak met behulp van een niet-pluizende doek en een oplosmiddel compatibel met de nieuwe afwerking . Zorg ervoor dat uw werkgebied is vrij van verontreinigingen op oppervlakken , op instrumenten , en in de lucht.
4

een visuele inspectie van het oppervlak voor indicaties van besmetting . Vlekken en verkleurde gebieden kan een indicatie zijn van silicium of olie die verdere reiniging nodig zijn.
5

Dicht de oppervlakte van het hout met schuren sealer of uitgedund schellak indien mogelijk. Dit kan contaminanten en houtoliën onder de beste afdichten , waardoor een vlekvrij toepassing van de nieuwe afwerking .
6

Wanneer alle verontreinigingen niet kunnen worden geëlimineerd , voeg fisheye eliminator aan de nieuwe afwerking media voorafgaand aan het aanbrengen . Dit is meestal een oplossing van laatste redmiddel voor het elimineren van fisheye , omdat het gaat om het toevoegen van silicium tot de afwerking materiaal om binding van materialen van gelijke viscositeit toe .

Hoe maak je een Kroonluchter Tafellamp Zorg

Gekenmerkt door zijn gelijkenis met een huishouden kroonluchter met zijn vele bungelende ballen , kan een kroonluchter tafellamp sfeer toe te voegen aan de eenvoudigste kamers . Terwijl veel afgewerkte versies zijn vrij prijzig , kunt u gemakkelijk en betaalbaar verfraaien een gewone lampenkap , veranderen in een elegante kroonluchter lampshade.Things je nodig hebt Lampshade Lamp kralen versier

Meer dan ooit