Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Gereedschap voor het maken Inloggen Meubilair

Tools zijn beschikbaar die specifiek zijn ontworpen om in te loggen meubels te maken . Sommige zijn handgereedschap dat een uniek stuk elke keer te maken en sommige zijn elektrisch gereedschap ontworpen om bepaalde processen eenvoudiger en uniformer te maken. De functie van deze instrumenten is om werk gemakkelijker , efficiënter en betrouwbaarder de meubelmaker maken . Drawknives

Het belangrijkste instrument dat wordt gebruikt bij het vormgeven van de logs is het drawknife , dat is een recht of gebogen lemmet met handgrepen aan beide zijden . De drawknife wordt getrokken langs de log te blaffen verwijderen en vorm het logboek. De gebogen rand wordt gebruikt om bast van de logs te verwijderen terwijl de rechte rand wordt gebruikt voor het vormgeven . De bladen zijn gemaakt van high-carbon gehard staal. Twee technieken , peeling en skip - peeling, zijn in dienst van meubelmakers bij gebruik van een drawknife . Peeling verwijdert alle van de schors van de log , terwijl het verlaten van de tracks van het drawknife zichtbaar. Skip - peeling laat een deel van de schors intact , waardoor de logs een meer rustieke uitstraling.
Tenon Snijders

Veel van log meubelen
is gemaakt met behulp van een pen - en - pen verbindingssysteem waarbij de einden van een blok worden gevormd in een ronde pen en voorzien in een overeenkomstig gat in een aangrenzende log . Tenon kotters zijn machines of gereedschap bijlagen die de ronde pin ( pen ) gedeelte van een pen - en - gatverbinding snijden. Een aantal pen messen zijn beschikbaar voor aankoop . Sommige hechten aan een boor of een router , met de draaiende beweging van de bits , die de vorm van een tapse kegel of een kegel met een cilinder bovenop . Tenon frezen van dit type zijn bedoeld om een specifiek formaat pennen gesneden met een vaste lengte en breedte . Een ander type van pen mes is het potlood - slijper - stijl , vrijstaande pen snijder . Logs worden ingevoegd in deze pen snijder, als een potlood in een puntenslijper is geplaatst en gesneden gespecificeerde diameters en lengtes afhankelijk van de gekozen snijgeleider .
Langgatboorinrichting machinese en Bits

Langgatboorinrichting machines zijn ontworpen om het gat of pen , gedeelte van een pen - en - gatverbinding maken . Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en merken . Steekmachines maken twee vormen van insteeksloten, vierkante en cilindrische . Log meubels gebruikt voornamelijk cilindrische pennen en zou daarom moeten een cilindrische pen . Deze cilindrische mortise stukjes hechten aan een handboor of kolomboor en maak cilindervormige platte bodem gaten . Een pen- machine die cilindrische insteeksloten functies boren als een kolomboormachine waar een beetje naar beneden wordt gedrukt in het logboek met de machine "arm" en tilde een back-up , waardoor het gat. Afhankelijk van de grootte van de pen nodig kan een regelmatige of spade boor werken om een pen te boren ook.

Lichte vlekken te maken Pine eruit Maple

Gebruik van echte maple hout kan worden onbetaalbaar bij het bouwen van meubels of andere houten voorwerpen . Daarom hebben veel houtbewerkers kiezen om te bouwen met pijnbomen en gebruiken speciale afwerking technieken om dit goedkope materiaal een behandeling die lijkt op esdoorn geven . Hoewel het tijdrovend is , met behulp van dunne lagen van verschillende een - stap vlekken kunnen een aanvaar

Meer dan ooit