Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe maak je een houten boterkarn Zorg

Boter is geboekt sinds de oudheid door roeren slagroom tot het dik en verandert in boter. Boter worden gekarnd in een aantal manieren , beweegt room krachtig in een pot ( die zeer vermoeiend ) om het in een blender . Voor vele eeuwen de standaard boter churn was een vat met een peddel bevestigd aan een handvat dat ofwel werd gesponnen rond of opgetild en neer . Grote houten boterkarnen als dit zou kunnen wenden tot 5 of 10 liter room tot boter in een keer. Een kleine versie van de traditionele boter churn is makkelijk te maken met een 1 - liter houten barrel.Things Je
1 houten vat , 6 Need van 4,5 bij 4,5 inch ( 1 liter ) op 1 houten vat stand
15 inch pluggen , 1 inch diameter
Boor
1 houten plank 5 bij 4 bij ¼ inch
Saw
houtlijm
Oud kloppers hanteren
Schroef
Heavy cream
Toon Meer instructies
1

Snijd een ¼ inch bij 5,5 inch gedeelte van het centrum van het ene uiteinde van de plug met de zaag . kopen van 2

Plaats houtlijm langs de zijden van het uitgesneden deel , en knijp de houten plank in de opening en zorg ervoor dat het in het midden en er is ongeveer een 1/2 inch van plug uitsteekt boven het uiteinde bord . Dit zal de peddel om de boter churn in het vat te zijn.

Boor 3 een 1 inch gat in het midden van het deksel het vat is , en schuif de houten plug door tot het is ongeveer ½ een centimeter van de peddel .
4

Schroef de oude klopper handvat om het vrije uiteinde van de plug , waardoor de steel van de handgreep ligt haaks op de plug met de eigenlijke handgreep eind parallel aan de plug - dit zal draaien de plug makkelijker .
5

Laat volledig de peddel te drogen , spoel daarna de gehele inrichting grondig , en reinig het vat ook.
6

Vul het vat ¾ vol met room, doe de deksel met de peddel binnenkant bevestigd . Sluit het deksel en zet het vat op zijn kant , rust het op de loop stand .
7

Draai de greep zo snel als je kunt om de room roeren tot boter . Dit kan overal tussen de 15 tot 30 minuten , afhankelijk van karnen snelheid en de consistentie van de crème .

Hoe kan ik een Apotheker Borst Zorg

Apotheker kisten gaan terug tot de Middeleeuwen . Een apotheker , een medische professional die medicatie is verstrekt , zou de kisten gebruiken om ingrediënten en medicijnen op te slaan in deze kisten . Vandaag de dag kan apotheker borst reproducties worden gebruikt in het huis als opslag stukken. U kunt een verscheidenheid aan stijlen van apotheker kisten kopen, maar ze kunnen krijgen vrij duur

Meer dan ooit