Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Do It Yourself : schaduwdoek Dekzeilen

schaduwdoek luifels zijn klassiek en aantrekkelijke covers die meestal boven ramen op terrassen , vlonders en terrassen zijn vast, en kunnen vaak worden gevonden restaurants of in de achtertuinen van de woningen. Wandkleden mensen helpen koel te houden bij warm weer , en ook een dekking voor regen . Schaduwdoek luifels gebouwd kan worden thuis met wat hout , schaduwdoek , bouten, schroeven en een elektrische drill.Things Je
Meetlint
schaduwdoek
nietpistool
Staples
nodig doossnijder Electric drill
boor
Bouten
Schroeven
1 - op - 4
houten planken
zag Toon meer instructies
1

Meet het gebied rond het raam waar de luifel zal worden gebouwd met behulp van een meetlint . kopen van 2

Snijd de schaduwdoek om het venster metingen passen via het vak cutter. Om ervoor te zorgen dat de schaduwdoek past op het venster , zorg ervoor dat het iets groter is dan het venster meting .

Maak
3 de schaduwdoek luifel frame. Snij vier platen aan de afmetingen van het venster past . De breedte van het frame moet iets groter zijn dan het venster en de lengte moet 1 /2 van de breedte . Zet de borden in een rechthoekige vorm . Snijd een bord voor de binnenkant van het frame dat over zijn lengte loopt aan het frame te versterken . Schroef de stukken hout aan elkaar met behulp van de boormachine en bouten .
4

Meet en snijd twee draagbalken die schuin loopt van de muur naar buiten hoeken van het frame . Schroef de steunbalken aan de buitenkant hoeken van het frame .

Trek
5 de schaduw doek over het frame , zorg om te voorkomen dat het doek scheuren . Nagel of nieten een zijde van de doek tegelijk . Zorg ervoor om uit de rimpels, terwijl het bevestigen van het doek. Vertrekken overtollige doek aan alle kanten van het frame .
6

Knip het schaduwdoek met een stanleymes .
7

Boor een gat aan elke kant van het bord dat zal hechten aan het huis boven het venster . Boor vervolgens twee gaten in de muur waar het frame zal hechten boven het venster . Boor vervolgens een gat in elke draagbalk waar het aan de muur . Boor twee gaten in de muur waar de draagbalken zal hechten .

Center 8 de bekleed frame boven het raam . Schroef het frame aan de muur .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114700.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.