Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Hoe kan ik een Natural Wood Table Zorg

Een natuurlijke houten tafel is een geweldige aanvulling op bijna elk huis. Veel hobbyisten en houtbewerkers de voorkeur aan hun eigen tafel te bouwen , in plaats van uit te gaan en het kopen van een. Dit verwijdert niet alleen de kosten van het krijgen een andere tafel , maar maakt het ook mogelijk voor de bouwer om precies krijgt wat hij of zij wil . Het bouwen van een natuurlijke houten tafel hoeft niet heel moeilijk te zijn . Als men de juiste tools en kennis , het bouwen van een tabel kan een leuke en lonende experience.Things je nodig hebt
cirkelzaag
Hammer
Steekbeitel
Boor
de Vierkante worden Bar klemmen
2 - door - 4 hout : Houten deuvels
Multiplex houtlijm
Toon meer instructies
1

Maak de tafelpoten . De benen zijn gewoon 2 - door - 4 stukken hout . Snijd de de 2 - door - 4s de gewenste beenlengte en de benen zijn afgewerkt . Zorg ervoor dat u een vierkant gebruiken om alle bezuinigingen voor de tafel te markeren . Dit zal ervoor zorgen dat de bezuinigingen zijn recht en 90 graden . Kopen van 2

Construct de tafel frame. Men kan deze tabel vierkant of rechthoekig te maken. Bepaal de afmetingen van de tabel en zorg ervoor dat de evenwijdige zijden aan elkaar gelijk . meet de vier 2 - door - 4s en snijd ze daar juiste afmetingen . Twee van de zijkanten van het frame moeten sponningen hebben . Snij sponningen twee platen die parallel aan elkaar zijn . Om de sponningen te maken , markeren een lijn op de planken van 1,5 centimeter van de uiteinden en het gebruik van de cirkelzaag maken een reeks van bezuinigingen , halverwege het bord , te beginnen met de lijnen en naar de rand van de planken. Maak dan gebruik van de hamer om knock-out de losjes verbonden stukken hout . Vervolgens gebruikt u de beitel te glad uit de onderkant van de sponning .

Zet
3 de tafelpoten en frame samen . Plaats de tafelpoten in de sponningen en kont de niet rabbeted stukken van het frame tegen de tafelpoten . Gebruik bar klemmen om ze allemaal bij elkaar te houden . Maak dan gebruik van een boor om schroeven in te voegen door middel van de sponning in de tafelpoot . Maak dan gebruik van de boor om gaten te creëren door middel van de tafelpoot in de tabel frame. Zet houtlijm op de houten plug steek ze in de gaten gemaakt voor ze met behulp van de hamer . Zodra de pluggen worden geplaatst , gebruik dan de beitel aan de uiteinden van de pluggen gelijk met de tafelpoten te maken.

Snijd 4 en plaats het tafelblad . Dit is de laatste en meest eenvoudige stap . Snijd multiplex het de juiste vernielingen . Het moet een paar centimeter van de overhang langs de tafel frame. Zodra het tafelblad wordt gesneden, gewoon gebruik maken van de houtlijm te lijmen op de tafel frame.


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114699.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.