Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Rustieke meubels maken Gereedschap

Making rustieke meubels de authentieke manier betekent weten hoe je ouderwetse houtbewerking tools die geen gebruik maken van het gemak van de stopcontacten verspreid over uw werkplaats te gebruiken. De tools die gebruikt worden voor het maken van traditionele meubels alle bereiken van het zelfde ding als hun gemoderniseerde macht tegenhangers , maar de brandstof die de boor draait en drijft de schroeven en spijkers wordt geleverd door zweet . Handzagen

handzagen moet tanden die grond tot het uiterste precisie hebben . Deze tanden dienen dezelfde hoogte en op dezelfde hoek in dezelfde mate . Onregelmatigheden in een handzaag zal de creatie van rustieke meubels gaan veel trager, terwijl ook resulteert in een slordige eindproduct .
Drawknife

Een drawknife is een essentieel instrument voor de authentieke rustieke meubelmaker . Een drawknife is gewoon een zeer lange mes met een handvat die op zijn einde . Deze vitale component in rustieke houtbewerking projecten wordt gebruikt voor het scheren off lagen hout van het oppervlak van het hout .
Figuurzaag

Uw figuurzaag moet hebben een duurzaam stalen frame waarop je kunt vertrouwen en rekenen. U moet de mogelijkheid om het mes te zetten , zodat het beide kanten geconfronteerd zonder dat de spanning verloren als je werkt hebt .
Beitel

Scherpe beitels gemaakt van gehard staal moeten kunnen doen ingewikkelde houtbewerking banen te zijn evenals sterk genoeg zijn om de straf van een hamer te nemen . Het blad van de beitel kan echt niet scherp genoeg zijn , dus zorg ervoor om te investeren in een benchstone voor het handhaven van een fijne rand .
Hamers , Hammers en Hatchets

Terwijl u zal zeker gebruik maken van een beitel zonder hamer bij het maken van rustieke meubels , zult u wilt investeren in een kwaliteit hamer voor het zwaardere werk . Hamers en mallets zal ook nodig zijn voor het spijkeren , rijden wiggen en het invoegen van haringen. Hamers gemaakt van duurzaam hardhout zoals eiken of applewood zal langer duren . Een bijl kan ook worden gebruikt voor hameren doeleinden door hem om te draaien , en je zal zeker gebruik maken van het mes kant van een bijl voor dingen, variërend van strippen bast te verwijderen segmenten van afvalhout .
Hand boor

de boor die wordt gebruikt voor het maken van rustieke meubels authentiek moet niet een die aansluit op de wand of batterijen nodig . Boormachines vereisen elleboog vet om te werken , maar wel komen met gemakken zoals verstelbare bits. Een handboor werkt net als een elektrische boor doordat u verschillende grootte stukjes gebruiken om uiteenlopende taken te volbrengen .
C - klemmen

verstelbare C - klemmen gaan komen in zeer handig voor de ambachtelijke maken van rustieke meubels . Deze klemmen laten meubelstukken te strak zelfs op vreemde hoeken op zijn plaats gehouden , zodat u kunt gaan over het moeilijke werk van het creëren van een bruikbaar meubel met deze tools die meer van u dan moderne elektrische gereedschappen nodig .

Houten Kruk Projecten

Houten krukken zal een decoratief accent toe te voegen aan elk huis of speeltuin . Er zijn vele manieren om een kruk die kan worden afgestemd op het doel te versieren . Overwegen het schilderen een bloemdessin om de ontlasting te gebruiken als een plant stand of een agrarisch kleurenschema voor ontlasting in de melk huis gehouden. Houten krukjes kunnen worden opgehaald bij winkels die onafgewerkte

Meer dan ooit