Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Hoe maak je een stoel Bag Zorg

Stoel zakken , ook wel bekend als zitzak , zorgen voor comfort en steun voor die op de grond zitten . Of tv-kijken of werken op een kleine salontafel , dan voel je je meer comfortabel met een squishy stoel tas onder je . Een tiener zullen ook genieten van het maken van haar eigen zitzak stoel naar haar slaapkamer te versieren en geven vrienden een plek om te zitten . Het zekere voor het onzekere als kleine kinderen in de buurt en laat ze spelen met de stoelen in het geval van kleine onderdelen of pellets vallen ze out.Things Je
Stoel zakpatroon
calqueerpapier
Potlood < Need br > Heerser
schaar
Rechte pinnen
Stof schaar
Naaimachine
Rits
polystyreen korrels
Toon meer instructies
1

Druk een bean bag patroon , zoals die te zien in de sectie Resource van dit artikel. Controleer de schaal op de patroon en teken een patroon op schaal op een groot stuk kalkpapier . Gebruik de kleinere patroon voor een kind maat bean bag stoel en het grotere patroon voor een volwassen grootte bean bag stoel . Kopen van 2

Vouw een groot stuk papier dubbel en teken een boog omheen te creëren de bovenste stuk van de stoel . Herhaal dit voor de bodem . De boog van het bovenste stuk moet meten 5 1/2 cm voor de volwassen stoel en 4 1/2 inch voor stoel van het kind . Het onderste stuk boog moet meten 12 inch voor de volwassen stoel en 10 inch voor stoel van het kind , volgens de Singer Reference Library . Knip de twee bogen en vouw het papier . Druk op de cirkels plat .
3

Speld de patronen op uw stof met rechte pennen en knip de stukken met stof schaar voor netjes bijgesneden .
4

meten in 1/2 inch van alle kanten en naai stukken samen met de verkeerde kanten van de stof naar buiten gericht. De bovenste cirkel gaat op de kleine curve aan het einde van de zitzak patroondeel en de grotere cirkel gaat op de grotere curve . Trek de zijkanten van de bean bag in naar elkaar en naai . Naai een rits langs een kant van de bean bag . Zorg ervoor dat je nog aan de verkeerde kant van de stof , zodat de rits zal gaan binnen de bean bag als je het goed - kant blijken . Naai de onderste en bovenste stukken op hun plaats .
5

Unzip de rits en draai de bean bag stoel rechts - kant naar buiten . Vul de stoel met polystyreen korrels en zip het gesloten. Plaats de bean bag stoel op de vloer met de rits naar beneden gericht .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114668.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.