Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Senco SWF10XP Bekleding nietmachine Problemen

Senco ’ s SWF10XP bekleding nietmachine is een fijne draad nietmachine . Nietjes worden geladen uit een slede onder de nietmachine . Problemen met de nietmachine kan bevatten luchtlekken het creëren van een slechte rendement ; zwak rijden; en het gereedschap jamming . Veel problemen kunnen worden voorkomen met een aantal eenvoudige onderhoud. Keeping schroeven goed ; het aanbrengen van een beetje olie op de luchtinlaat en het gereedschap dagelijks vegen kan help.Things je nodig hebt
Onontvlambaar reinigingsoplossing
Doek
Pneumatische olie
pincet of punttang

Toon meer instructies
1

Controleer of u gebruik maakt van slechts vijf tot 10 druppels olie , en dat het ’ s pneumatische olie , in de luchtinlaat dagelijkse als o - ringen mislukken. Senco raadt het gebruik van haar eigen olie product , maar in ieder geval niet- pneumatische olie kan ertoe leiden dat de o - ringen te desintegreren . O - ringen zijn de pakkingen in de verbindingen tussen het gereedschap en luchtslang . Kopen van 2

Zorg ervoor dat de lucht is aangesloten , ingeschakeld en de aansluitingen goed vast als de Senco SWF10XP bekleding nietmachine is traag . Draai schroeven . Plaats het gereedschap tegen het werkvlak en de trekker overhalen , terwijl het gereedschap in contact met het werkoppervlak als de resultaten slecht zijn .

Reinig 3 het instrument met een zachte , droge doek als het gereedschap rendement is slecht. Grunge kan zich ophopen in de glijrail gebied en het onderste deel van het gereedschap . Don ’ t genieten van de functie wel. Gebruik niet- brandbare reinigingsmiddelen voor hardnekkig vuil . Smeer het tijdschrift als het gereedschap jam wat olie — laten vallen op de bewegende delen .
4

Koppel de lucht voordat u het vastgelopen bevestigingsmiddelen . Gebruik een pincet of punttang , maar zorg geen onderdelen te guts . Don ’ t belasting de nietmachine met de trigger ingedrukt als de nietjes won ’ t belasting.


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114640.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.