Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe te Bethlehem Stage Scenery Paint

Bethlehem is de locatie voor het verhaal van de geboorte van Jezus Christus , en het is vaak een deel van het landschap in de kerst kerststal spelen . Typisch, de scène schildert Bethlehem 's nachts , met gele en bruine Midden -Oosterse stijl huisvesting in de achtergrond een sterrenhemel boven met een grote ster in het midden , en een houten schuur in de foreground.Things je nodig hebt
Scenery canvas
Emulsion verf
penselen
Potlood Sponge
Toon meer instructies
1

schets de contouren van de Bethlehem stadsbeeld op het landschap canvas met een potlood . Deze scène moet Midden-Oosten huisvesting lijken met rechthoekige , platte daken gebouwen. De lijn van het stadsbeeld moet worden geplaatst ongeveer een derde van de weg van de onderkant van de rechthoekige landschap canvas . Kopen van 2

Schets de contouren van de schuur op de voorgrond . Dit dient te nemen van de middelste twee - derde van het doek en worden 'huis - vormige " met een rechthoekige basis en een puntdak .

Schets 3 de omtrek van de sterren aan de hemel . Onder andere een grote ster in het centrum, direct boven het midden van de schuur .
4

Verf de hemel donkerblauw. Verf de sterren geel. Zodra de hemel en de sterren zijn opgedroogd , raakt van een lichtere tint van geel toe te voegen aan alle sterren , vooral de centrale ster .
5

Schilder de achtergrond gebouwen een geel- bruine kleur . Zodra ze droog zijn , voeg functies zoals zwarte rechthoekige vensters , en gebruik een spons en licht bruine verf om textuur toe te voegen aan de gebouwen.
6

Verf de schuur een donkere schaduw van bruin . Zodra deze eerste coating is gedroogd , voeg details zoals houtstructuur lijnen in een lichtere schaduw van bruin .

Hoe maak je een Pianoscharnier op een Toy Box installeren

Een speelgoedkist met een vrijstaande deksel heeft zijn nut , maar het duurt niet lang voor de nadelen te beginnen die door tonen ; het deksel wordt gebleven , misplaatst en zal niet goed zitten als je iets op de top van het . Een piano scharnier kan de meeste van deze problemen op te lossen , ten koste van de veelzijdigheid . Wat je nodig hebt Scharnier 1/2-inch houtschroeven schroevendraaier

Meer dan ooit