Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe maak je een Director Chair Zorg

Zittend in een stoel regisseur geeft een gevoel van macht om een ​​goede reden . De directeur design van de stoel is een afstammeling van de Franse " fauteuil " het gebied stoel van Napoleon I. Ook al visioenen van bestuur zitten achter filmcamera's voeren de hoofden van mensen wanneer ze denken dat van deze stoelen , de stoelen zijn eigenlijk compact en comfortabel . Met een beetje kennis en wat gereedschap voor houtbewerking , het maken van uw eigen regisseur stoel is easy.Things Je
Zes voeten van 2 -inch Need van 3 -inch hout , licht esdoorn, eik , of hickory
Five board - voet van 1 cm dik , werkelijke uiteindelijke grootte , hout van minstens 2 1/2 meter lang
Twee 3/4-inch pluggen, 3 meter lang
Vier 1/4-inch lag bouten die zijn 2 centimeter lang
8 sluitringen en zelfborgende moeren
Twee 3/8-inch lag bouten die 3 centimeter lang
2 sluitringen en zelfborgende moeren Goedkope 4 zware offset scharnieren wat zijn twee 9 -inch vergrendeling steunen
Schuurpapier
Hout afwerking ( optioneel ) op 1/2 yard van zwaar canvas materiaal
zware draad en naald
boormachine
Saw ( naar keuze )
houtlijm
siliconenkit
Toon meer instructies
Chair Bouw en Montage
1

Snijd de vier poten van de 1 -inch dikke planken . Ze moeten 1 cm dik met 2 cm breed en 24 3/4 centimeter lang meten. Zoek het midden van de bovenkant van elke poot en boor een gat 3/4-inch , 1 1/2 cm diep voor de 3/4-inch plug . Maatregel 5 centimeter van de onderkant van elk been en boor een gat 3/4-inch 1 centimeter diep voor de voetsteun . Kopen van 2

Maatregel 13 centimeter vanaf de onderkant van elk been en boor een 3 /8 - inch gat door het been voor de scharnierpen . Op twee van de benen , maatregel 5 centimeter van de bovenkant en boor een 1/4-inch gat door het been. Dit zijn de twee buitenste benen . Schuin de uiteinden van elk been van 2 inch tot 1 3/8 inch . De taper moet 8 centimeter lang zijn. Snijd een klein facet aan de onderkant van elk been en zand al lang randen om een ronde vorm .

Knip 3 uit de tweezits zijden van de 2 cm bij 3 centimeter timmerhout te meten 2 1/4 cm breed en 1 5/8 inch dik met 14 5/8 centimeter lang . Op de bodem van een van de zetel lichaam, meet 3 1/4 centimeter van de uiteinden en boor een gat 3/4-inch , 1 inch diep voor een 3/4-inch plug . Op de bodem van de andere zitplaats kant , meet 1 3/4 inch van de uiteinden en boor een gat 3/4-inch , 1 inch diep voor een 3/4-inch plug . Knip een schuine langs elke zitplaats stuk een bovenrand maken .
4

Snijd een inkeping in elke zitplaats die 5/16 cm bij 3/4 inch. Snij twee pluggen , een 13 3/4 centimeter lang en een 16 1/4 centimeter lang , voor de voetsteunen en snijd twee pluggen 7 centimeter lang elk voor de armleuning steunen . Maak twee armsteun bases die maatregel 1 1/4 centimeter dik met 1 11/16 cm breed en 15 5/8 centimeter lang uit het 2 - inch met 3 -inch hout . Maatregel 1 5/8 inch van elk uiteinde op de armsteun basis en boor een 3/4-inch gat dat is 1 centimeter diep voor een 3/4-inch plug . Zand alleen de bovenste randen van de armsteun base in een ronde vorm .
5

Knip de twee armleuningen tot 1 cm dik met 2 1/4 cm breed en 15 cm lang te meten. Zoek het midden van de achterkant van elke armsteun en boor een 3/4-inch gat dat is 1 centimeter diep voor een 3/4-inch plug . Maatregel 2 1/4 inch vanaf de voorrand van de armleuning en boor een 1/2 inch diep , 3/4-inch gat aan de onderzijde van de armleuning . Snij bochten in het vooreinde van de armleuningen en taps de achterkant opgeschuurd alle randen een afgeronde vorm .

Knip 6 de twee rugleuningsteunen meten 1 cm dik met 1 3 /8 cm breed en 15 1/4 centimeter lang . In het midden van de onderkant van elke steun in de rug , boor een 3/4-inch gat dat is 1 centimeter diep voor een 3/4-inch plug . Maatregel 6 7/16 duim van de bodem van elke rugsteun en boor een 1/2 inch diep , 3/4-inch gat in de voorkant . Zand alle van de lange randen van een ronde vorm of zet ze op een draaibank (optioneel ) .

Snijd
7 twee 7 /16 inch lange stukken uit de 3/4-inch plug en boor een 3 /8-inch gat in het midden van elk stuk . Deze zal fungeren als de scharnierpen afstandhouders . Snij twee fabric ondersteunt tot 1/4 inch dik met 5/8 inch breed en 14 1 /2 cm meten lang .
8

Maak een canvas stoel rug die 7 inches met 21 1/2 cm met 2 1/4-inch mouwen aan beide uiteinden te glijden over de rug ondersteunt. Maak een canvas zitting van de stoel tot 15 centimeter meten door 22 inch met 1 - inch mouwen aan beide uiteinden te glijden over de stof steunen .
9

Snij twee 1 1/2 inch lengtes van de 3/4 - inch pluggen en lijm de plug aan elke armsteun en elke steun in de rug in de eerder gemaakte gaten. Snij twee 2 - inch stukken van pluggen en lijm elke steun in de rug voor elke armleuning . Lijm elke 7-inch armsteun tussen de armleuning en armleuning basis op elke kant van de stoel .
10

Snijd vier 2 1/2 inch lengtes van pluggen en gebruik de pluggen aan de stoelpoten te lijmen de stoelzijden . Lijm de voetsteunen in de plaats, klem alle vergaderingen strak en laat de lijm een nacht drogen .
11

op elke buitenzijde been , breng de 3/8-inch lag bouten , voeg een wasmachine en draai de moeren tot "set" de kop in het hout . Verwijder de vertraging bouten en plaats de binnenste benen in de buitenste benen . Plaats de vertraging bouten , voeg de afstandhouders tussen de binnenste en buitenste benen , voeg de ringen en draai de moeren .
12

Installeer de vergrendeling mes ondersteuning , met de vouw naar boven , naar de binnenzijde van de buitenste been met een platte ring tussen de drager en het hout . Installeer het andere uiteinde van de vergrendeling mes naar de buitenste rand van de binnenste been met een platte ring tussen het hout en de ondersteuning. De afstand tussen de buitenste randen van de twee armsteun bases dient 21 1/4 inch als de stoelen zit plat .
13

Snijd alle bouten ook die met de borgmoer en bestand of maal tot glad . Breng een schar van siliconenkit om de moer en bout en laten drogen .
14

Plaats de stof ondersteunt in de mouwen van de zitting. Meet 2 1/2 cm van de uiteinden van de armsteunen en bevestig de offset scharnieren . Breng het zadel door te schuiven de uiteinden in de uitsparing tussen de scharnier en de armsteun basis. Bevestig de armsteunen aan de offset scharnieren . Schuif de achterkant over de rug ondersteunt om ervoor te zorgen dat het allemaal goed past . Indien u wenst , haal de stof , zand en hout afwerking van toepassing zijn op uw stoel en laten drogen alvorens de stof weer aan.

Hoe maak je een Queen Size Slat Bed

Hoe een Queen Size Slat Bed Build . Misschien heb je een kamer in te richten , of ben je gewoon moe van je eigen bed , maar u niet wilt betalen voor een nieuwe. Maak je eigen . Het is mogelijk voor de amateur bouwer om een queen-sized lat bed.Things je nodig hebt Twee 2 x 8 -inch x 8 voet stukken hout ( lange rails /zijden van bed ) maken Hammer Wood klemmen nietpistool Twee 2 x 8 -inch x 5 m

Meer dan ooit