Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Hoe maak je een Houten Folding Chair Zorg

Er is altijd een behoefte aan extra stoelen bij vrienden bezoek aan uw huis . Als je een feestje , krijg je extra stoelen voor uw gasten nodig hebben . Het kopen van stoelen kan een dure propositie . Maak een aantal houten klapstoelen jezelf en je hebt altijd extra's bij de hand als dat nodig is . U kunt regisseursstoelen die passen bij uw interieur te maken door het selecteren van de gebruikte houtsoort en de kleur en het ontwerp voor de stoelen en backs.Things je nodig hebt
6 meter van 2 -inch -by - 3 - inch hout < br > Tafelcirkelzaag
boor
3/4-inch boor
3/8-inch boor
1/4-inch boor Pagina 2 hardhouten deuvels , 3/4 inch < br > Schuurpapier , diverse grutten
1/2 yard zware canvas
zware draad
houtlijm
4 lag bouten, 1/4 inch van 2 cm lang , met ringen en zelfborgende moeren < br > 2 lag bouten , 3/8 inch met 3 centimeter lang , met ringen en zelfborgende moeren Goedkope 4 zware offset scharnieren Pagina 2 vergrendeling steunen , 9 inch
Wood vlek
vernis
Siliconen breeuwen
draaibank ( optioneel ) op klemmen
betonschaar
Toon meer instructies Heb snijd de stoelpoten
1

Gebruik een tafel zag te snijden de vier poten . De poten moet 1 cm dik , 2 cm breed en 24 3/4 centimeter lang . Kopen van 2

Boor een 3/4-inch gat in het midden van de bovenkant van elk been . Dit zal zorgen voor de plaatsing van een plug .
3

Boor gaten voor de voetensteun 5 centimeter vanaf de onderkant van elk been . De 3/4-inch gaten moeten worden geboord 1 centimeter diep .
4

Maatregel 13 centimeter van de onderkant van elk been en boor een 3/8-inch gat door elk been voor de scharnierpen .
5

Mark twee poten 5 centimeter van de bovenkant en boor een 1/4-inch gat voor het mes scharnier . Deze poten zullen zijn aan de buitenkant.

Gebruik
6 de tafel zag om beide uiteinden van elk been taps van de 2 -inch midden breedte 1 3/8 inch aan elk uiteinde. Begin de taper 8 centimeter van elk uiteinde van het been .
7

Gebruik de tafel zag een kleine 45 graden schuine bezuinigen op de onderkant van de poten . Dit zal de stoelen niveau wanneer ze zijn afgerond .
8

Zand alle lange randen op de benen om de scherpe hoeken te ronden .
Maak de Seats
< br > 9

Knip de zijkanten voor de zetel van de 2 -inch -by - 3 - inch platen . Stel de tafel zag aan de zijkanten 2 1/4 inch breed te maken door 1 3/8 inch dik en 14 3/8 centimeter lang . Je zal twee van deze partijen moeten .
10

de gaten dat de benen vast aan de zitting Boor . De gaten bevinden zich 3 1/4 inch van de einden van een zijde op de bodem van het hout . Boor 3/4-inch gaten 1 centimeter diep in de stoel kant. Pluggen zullen de benen aan te sluiten op de zitting.
11

Herhaal dit met de andere zitplaats kant, maar het lokaliseren van de gaten 1 3/4 inch van de uiteinden . Boor deze 3/4-inch gaten in de onderkant van de zitting kant , geboord 1 centimeter diep .
12

Mark weerskanten stuk een afgeschuinde rand van de tafel zaagsnede . Markeer het snijden op de bovenzijde van de stoelzijden . Maak de schuine 45 graden en snijd van de ene hoek langs de zijkant . De resulterende zijde meet 1 3/8 inch dik en 1 1/4 inch boven op de zijkant en 2 1/4 inch onderaan de zijkant .
13

Gebruik een router snijd een inkeping 5/16 inch diep en 3/4 inch breed aan de onderzijde van de twee stoelzijden . U kan nodig zijn om meerdere keren te maken om deze dimensies te bereiken .
Maak de voet en armleuningen
14

Snij twee 7-inch - lange , 3/4-inch deuvels de armleuningen ondersteunen .
15

de armsteun bases door het kappen van de 2 -inch -by - 3 - inch hout . De afmetingen van de armleuning zijn 1 1/4 inch dik en 1 11/16 cm breed en 15 3/8 inch lang . Maak twee bases , een voor elke zijde .
16

de gaten voor de pluggen die zullen zorgen ondersteunen de armleuningen Boor . De gaten zijn 1 3/8 inch van elk uiteinde . Boor 3/4-inch gaten 1 centimeter diep .
17

Gebruik het schuurpapier om de randen van de armleuning basis ronden alleen op de bovenkant.
18

Gebruik de tafelcirkelzaag aan de armleuningen meten van 1 cm dik met 2 1/4 cm breed en 15 cm lang snijden.
19

Markeer het midden van de achterkant van de armleuningen . Boor een gat 3/4-inch 1 centimeter diep . Dit zal de achterzijde van de armleuning in de rugleuning ondersteunt met behulp van een plug .
20

Gebruik schuurpapier om alle lange randen op de armsteun ronden .
Snijd de Back ondersteuning en Zorg Stoelen
21

twee stukken , 1 cm dik Cut van 1 3/8 cm breed en 15 1/4 centimeter lang , om te dienen als rugleuningen . Boor een 3/4-inch gat 1 centimeter diep in de bodem van elk van de rugsteunen .
22

Boor een 3/4-inch gat in de voorkant van de rugleuning 1/2 inch diep. Zoek het gat 6 7/16 duim van de bodem van de drager .
23

Rond de lange kanten aan de achterzijde ondersteund met schuurpapier . Als u de tools, kunt u deze steunen te zetten op een draaibank . Als u een draaibank te gebruiken , niet inschakelen van de diameter kleiner dan 1 centimeter .
24

de scharnierpen spacers maken door het snijden van twee 7/16-inch stukken van de 3/4-inch plug . Boor een 3/8-inch gat in het midden van elk van de afstandhouders .
25

Maak twee weefsel steun stukken . Hun afmetingen zijn 1/4 inch dik met 5/8 inch breed en 14 1 /2 cm lang .
26

Knip de stof voor de rugleuning en zitting van de stoel . Naai deze aan afgewerkte stukken te vormen. De zitting is 15 cm bij 22 centimeter, met een 1 -inch mouw aan elke kant. De ruggen zijn 7 cm bij 21 1/2 inch met 2 1/4-inch mouwen aan elke kant.
Vergadering
27

Snij twee 1 1/2- inch pluggen stukken en lijm de achterkant van de armsteunen om de rugleuningen . Snij twee 2 inch pluggen aan de armsteun bases lijm aan de rugsteunen .
28

Plaats een 7 - inch dowel tussen elke armleuning basis en armsteun de armleuning steunen . Lijm ze vast met houtlijm .
29

Sluit de been om de stoelzijden door lijmen een 2 1/2-inch plug tussen hen. Breng lijm aan de voetsteunen en sluit elke set van benen bij elkaar .
30

Solliciteer klemmen om alle verbindingen te beveiligen en te wachten tot ze droog .
31

Put een 3/8-inch lag bout door de buitenste benen met de kop naar buiten gericht. Zet een ring op de bout en draai de moer aan het hoofd van de vertraging bout in het hout. Verwijder de vertraging bout en plaats de binnenkant van het been achter de buitenste benen . Zet de bout terug in de buitenste been , plaatst u een spacer , passeren de bout door de binnenkant van het been en leg dan de ring en moer op de assemblage en vastdraaien . Herhaal het proces met de achterpoten .
32

Bevestig de vergrendeling mes steun aan de binnenkant van de buitenste benen met behulp van een platte ring tussen de drager en het been . Zorg ervoor dat het mes steun opvouwen . Plaats de steun , zodat de afstand tussen de twee armsteun bases , gemeten van buitenkant tot buitenkant , is precies 21 1/4 inch.
33

Ruim de bouten door te snijden ze af aan het eind van de moer . Bestand of maal de uiteinde, zodat het glad is .
34

Zand de stoel en vlekken op het hout past bij uw inrichting en laat de vlek drogen. Wanneer het droog is , spuit vernis over de houten delen .
35

Maatregel 2 1/2 cm van het uiteinde van de armsteun basis en monteer de offset scharnieren .
36

Apply siliconen afdichting aan de bouten en moeren om hen te beschermen . Plaats de stof steunen in de stoelen en schuif ze op de stoel onder de armsteun basis. Schuif de achterkant over de rug ondersteunt en hebben een zetel .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114545.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.