Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

The Plans & Metingen voor Hoe maak je een eettafel & Ontwerp Stoelen

Een eetkamer tafel kan elke grootte zijn. Het is de metingen echter dat het belangrijkste voor het ontwerpen en het maken van een tabel die kan worden gebruikt. Er zijn veel verschillende aspecten te overwegen bij het plannen van een eetkamer tafel . U moet de grootte van elke plaats instelling beslissen evenals hoeveel ruimte je wilt in het midden van de tafel . Ook rekening houden met hoeveel ruimte u wilt rond de tafel en de afmetingen van de ruimte waarin u van plan bent om het te plaatsen . Zodra u het plan hebt geschetst , wordt u klaar om goed berekend metingen te kunnen toevoegen . Instructies
1

Teken een kaart op schaal van de ruimte die de eettafel en stoelen zal houden . Dit zal u helpen om de beschikbare ruimte te bepalen en vervolgens de afmetingen van de tafel. Uiteraard is de oppervlakte is erg belangrijk . Zodra u de grootte van de kamer hebben bepaald het zal helpen bij het kiezen van de lengte en breedte van de tafel en het bedrag van de omringende ruimte . Dan ben je klaar om de tafel metingen te voegen in de ruimte diagram om ervoor te zorgen zijn de gekozen dimensie voor de tafel past de kamer. Kopen van 2

Teken de ruimte op schaal op een stuk van 8,5 bij 11 papier. Als voorbeeld , als de ruimte 20 meter bij 15 meter , onze schaal tekenen van een voet is gelijk aan een inch . Verminder de metingen met de helft te maken van de kamer past het papier . De resulterende geschaalde kamer is nu 10 cm bij 7,5 inch . Bij het invoegen van tafel afmetingen van de tekening op schaal zetten de voeten in inches en verdeel het nummer twee .

Schets uit de vorm van de eetkamer tafel 3 . Veel eetkamer tafels zijn vierkant of rechthoekig . Het is veel makkelijker om de afmetingen te berekenen voor een vierzijdige tafel dan is het voor een die rond of heeft bochten .

Bepaal 4 hoeveel ruimte u wilt toe te wijzen voor elke persoon, die er aan de tafel zitten . Een minimum van 23 centimeter per persoon wordt aanbevolen. Dit per persoon ruimte verwijst naar de hoeveelheid ruimte die nodig is van de linkerkant van de ene persoon naar de rechterkant van dat individu . Als u wilt toestaan ​​voor wat extra ruimte van 30 centimeter per persoon werkt ook. Gebruik de gekozen meting bij het bepalen van de afmetingen van de tafels .
5

figuur in de ruimte die nodig is over de tafel voor elke instelling die evenals de benodigde ruimte in het midden van de tafel om gerechten en voedsel tegemoet te komen. Dit vereist gewoonlijk tenminste 12 centimeter ruimte . De breedte van het binnenste deel van de tabel , dat houdt de gerechten en middelpunt , kan variëren van 30 centimeter tot extra grote 44 inch . Daarom, met een couvert aan elke kant van de breedte van een rechthoekige tafel kan variëren van 54 centimeter tot 68 centimeter . Voor een vierkante tafel deze breedte ook de lengte van de tafel zijn. Een tabel met slechts 30 centimeter voor de gerechten en middelpunt kan erg krap. Deze overweging kan wijken , echter bezorgdheid over de grootte van de kamer van de tafel zal worden geplaatst inch Bij de keuze van de breedte van de tabel , rekening houden met de breedte van de kamer de tafel zal in gaan en hoeveel ruimte je wilt het midden van de tafel . Het invoegen van deze breedte in uw kamer tekening kan u helpen de juiste grootte van de tabel te bepalen. Met behulp van de schaal van stap 3 , een 68 inch breedte is ook 5,6 meter. Het tekenen van de tafel tot 5,6 voeten schalen tot een tabel die is 2,8 centimeter in de breedte op papier. Een 54 - inch of 4,5 - meter brede tafel schalen neer op 2,25 centimeter op papier.
6

Bereken de lengte van de tabel op basis van het aantal couverts aan elke kant , evenals een couvert aan elk uiteinde. Vanaf stap 3 , de lengte van een plaats is 30 centimeter . De meting van de plaats gelegen aan het eind wordt toegevoegd 12 inch omdat de oriëntatie verschilt van instellingen op de zijkanten van de tafel . Als u twee couverts aan elke kant en laat 30 inches per instelling dan is de lengte van de tafel is 84 centimeter of 7 meter lang . Nogmaals, dit nummer moeten worden aangepast , afhankelijk van de kamer metingen , met name als de kamer is erg klein . Zie hoe de lengte overeen komt uw schaal kamer. Een 7 - meter lange tafel schalen omlaag naar 3,5 inch op papier. Dit past gemakkelijk de lengte van onze kamer .
7

Houd rekening met de ruimte die nodig is voor mensen om te zitten , rond te lopen , en duw terug van de tafel. Een comfortabele ruimte om een stoel bij de tafel vandaan te duwen is 36 centimeter , maar wanneer individuen duw de stoel en kruisen hun benen , 44 inch is meer meegaand . Als de tabel moet handicap toegankelijk te zijn dan 54 centimeter rond de tafel nodig is. Deze metingen moeten ook rekening houden met de ruimte die nodig is om te wandelen rond de tafel wanneer mensen zitten kijken.
8

Kies een hoogte voor de eettafel . Een standaard tafel is 30 cm hoog . Over het algemeen zijn 29 centimeter door de tafelpoten , terwijl de dikte van de tabel geeft de extra inch . Als je een dikkere tafelblad gebruiken dan gewoon verkorten de benen te compenseren .
9

Plan de hoogte van de eetkamer stoelen aan de hoogte van de tafel passen . Een standaard tafel is 30 centimeter van de grond , dus het zal stoelen vereisen met zetels 16-17 centimeter van de vloer. Als de tafelhoogte is groter dan 30 centimeter moet u de zithoogte te verhogen om de afmetingen van de tafels passen . Kies dimensies die u comfortabel voor de rugleuning en zitting te vinden. Standaard zitting metingen zijn 15,5-18 inch voor zitbreedte , 16 tot 18 inch voor diepte en 18 tot 20 centimeter van de zitting van de stoel naar de top van de rugleuning . Typisch, stoelen gevonden aan de uiteinden van de tafel hebben armleuningen , terwijl de andere stoelen niet.


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114543.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.