Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe maak je een Faux Antieke Console Radio Zorg

U kunt een faux antieke console radio maken door het bouwen van een faux multiplex kast . Het kabinet moet langer zijn dan breed . De top kan worden bevestigd , zodat het niet wordt geopend , waardoor de faux radio puur decoratief , of het deksel kan dus worden scharnierend een echte radio kan in de doos worden geplaatst. Zodra u de faux kast hebt gebouwd kun je schilderen te lijken op een console radio.Things je nodig hebt
afbeeldingen van antieke console radio's ter referentie Goedkope 4 Plywood stukken de hoogte en breedte van de radio Pagina 2 multiplex onderste en bovenste stukken die de breedte van alle multiplex zijden passen Goedkope 4 2 x 4 planken van de hoogte van de multiplex stukken
Ruler
Houtlijm
houtschroeven Pagina 2 scharnieren
Medium grade papier zand
hout vulmiddel
potlood of marker
Compass of flessendoppen te traceren
Afplakband
krant
Kleine fijne lijn kwast
Kartonnen
donkere houtvlekken
Foam borstel
Staalwol
vochtige doek en Room acrylverf en Bruine of zwarte acrylverf
Aantal sjablonen of vinyl nummers
brons of zilver acrylverf
Polyurethaan

Toon meer instructies
1

Ga naar het hout winkel en hebben platen van multiplex gesneden om de meting die u wilt voor uw faux antieke console radio. Snijd de voor-en achterkant breder dan de kant multiplex stukken. Zorg ervoor dat u een bodem en top voor de faux kabinet te snijden. Vraag de verkoper om vier 2 x 4 cm platen gesneden om de hoogte van de multiplex stukken . Zand alle randen van het triplex zijkanten .

Plaats Pagina 2 de onderkant van de kast op het werkvlak en lijm alle kanten op elkaar . Steek een 2 x 4 inch in iedere hoek van de binnenkant van de doos . Schroef de zijkanten aan elk van de 2 x 4 cm platen met houtschroeven voor extra versteviging . Draai de doos over en zet het onderste stuk op dezelfde manier , vast te schroeven aan de kopse kanten van de 2 x 4 planken . Bevestig een top om de doos met ofwel scharnieren of met schroeven op de 2 x 4 planken . Als u wilt dat de top te openen , hechten scharnieren met hout schroeven aan de binnenkant van de achterste multiplex kant en de binnenkant van het bovenste stuk triplex . Boor een gat naar de onderkant van de achterste multiplex kant dus kan een radio kabel door worden getrokken .

Draw 3 het rechthoekige gebied aan de voorzijde van de kast waar het radiostation nummer gids zijn . Deze rechthoek ongeveer 3 cm breed en eindigen ongeveer 1 tot 2 cm voor bereiken van de rand van de kast . Raadpleeg antieke console radio 's van het type meter wijzerplaat die je leuk vindt . Teken een soortgelijk aan de voorkant van uw faux radio.
4

Trace rond ronde kroonkurken , een kompas of andere ronde vormen naar de radio wijzerplaten maken . Teken deze onder de rechthoekige radio meter wijzerplaat .
5

Teken de spreker gebied dat meestal is bedekt met stof en kan verticale dunne rechthoeken , of komen in decoratieve vormen . Verwijzen naar foto's van antieke radio's om de spreker gewenste vorm te krijgen. Verf de contouren van deze spreker gebieden met vlek , zodat je niet per ongeluk te krijgen vlek in dit gebied, dat u een andere kleur te schilderen . Bedek de afgewerkt getrokken gebieden met kranten en plakband zodat je niet beits te krijgen op dit gebied .
6

Bedek de wijzerplaat meter gebied met plakband , zodat je niet beits op te krijgen . Bedek de gebieden wijzerplaat door het snijden van karton om de ronde vormen en tape ze aan de cirkels u trok op de kast .
7

Verf alle andere gebieden van de faux houten kast met een donkere vlek . Meng 1/2 kopje water in met uw vlek op de multiplex geven een oude look . Breng een laag van de vlek met een foam kwast aan alle kanten. Verf met een kleinere borstel rond de meter wijzerplaat en de wijzerplaat knoppen die u trok . Opnieuw aanbrengen van een tweede en derde laag na elke laag droogt. Laat iedere vlek vacht drogen gedurende 2 tot 3 uur voor het aanbrengen van de volgende laag .
8

Wrijf fijn staalwol op kleine gebieden van de zijkanten , randen en hoeken te krijgen dat versleten look. Maak lange verticale bewegingen langs de zijkanten met de staalwol . Dit zal de lichtere en donkere delen van de houtnerf te creëren . Veeg met een vochtige doek te schuren materiaal te verwijderen en lichter de kleur in bepaalde verticale gebieden te laten zien slijtage .
9

Verf de wijzerplaat meter en luidspreker insert gebieden met een crème of licht oker acrylverf . Voeg een lichte arcering effect met een iets donkerder kleur voor de luidspreker doek effect . Water deze acrylverf iets omlaag en gebruik een zeer fijne borstel om de nauwelijks zichtbare kruisarcering effect te krijgen . Voeg aantal sjablonen of stick- on vinyl nummers om de meter in op een meer realistisch effect te krijgen .
10

Verf de ronde wijzerplaten met een bruin , brons , zwart of zilver acrylverf . U kunt de verf zelf of op een decoratieve inlaat of frame . Verwijzen naar foto's van antieke radio's . Dicht de afgewerkte faux antieke radio met een polyurethaan lak .

Hoe te Pontoon Seats Build

Een ponton boot is een kleine boot gebruikt voor recreatieve doeleinden ; wordt gewoonlijk ondersteund door twee pontons . Bestaande uit een plat dek , ponton zetels zijn de gebruikelijke toevoeging aan deze boten om zo vrienden van de eigenaar en eventuele water speelgoed tegemoet . Behalve dat het hoog op functionaliteit , ponton stoelen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren . Met ee

Meer dan ooit