Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe de Sheet Canning in rugleuningen Vervang

Stoel caning is een techniek die meubelmakers gebruiken om een rieten uiterlijk toe te voegen aan een stoel , tafel of ander meubelstuk . Voor stoelen , wordt caning meestal geplaatst op de stoel of backing, geïnstalleerd met behulp van een van de twee methoden . De eerste methode houdt weven vele verschillende onderdelen van stokslagen tot ze vormen een stevige stoel of rug. De tweede methode - die is veel gemakkelijker en tijd efficiënte maakt gebruik van een pre-made vel van rotan singels . Na verloop van tijd , stoelen met stokslagen worden gedragen met gebruik . Het is mogelijk om de stokslagen te vervangen op je stoel rug of zitting middel van de meegeleverde methode . Wat je
schroevendraaier
Router
Rotan singels nodig
houten wig
Stanleymes PVA lijm
Cane spline
Hammer
vochtige doek

Toon meer instructies
1

Verwijder de achterkant van de stoel van het frame . Een schroevendraaier of ander gereedschap nodig is om deze taak te voltooien , afhankelijk van de stoel . Gebruik een router aan de oude rotan van de achterzijde te verwijderen . Wees voorzichtig het hout niet beschadigd wordt tijdens dit proces . Kopen van 2

Week het blad van rotan in water voor ongeveer 20 minuten en verwijder dan de natte rotan en plaats deze op de steun van de stoel. De glanzende zijde van het vel moet naar boven gericht , in de richting van de werknemer .

Gebruik
3 de houten wig om de rotan singels te duwen in de groef van de stoel rug , waar de oude rotan gebruikt zijn . Werken rond de omtrek van de drager, vastklemmen in de groef , helemaal rond .
4

Snijd het overtollige rotan singels met een mes . Snijd de band zodat het niet meer dan enkele millimeters onder de rand van de groef .
5

een dunne lijn van polyvinylacetaat ( PVA ) lijm in de groef helemaal rond de backing. Neem een ​​pauze van vijf minuten , terwijl de lijm sets .
6

Steek de stok spline in de groef en het gebruik van een hamer om het te tikken in stevig . Werken rond de omtrek van de stoel rug . Bij het bereiken van een hoek , breng dan een beetje water om de spline om het flexibeler te maken. Bij het bereiken van het punt waar uitgangspunt , trim het overtollige spline en wig het uiteinde in de groef met de hamer .

Veeg 7 de overtollige lijm met een vochtige doek en laat de stoel droog nature voor bij minste 12 uur voor kleuring . Zet de stoel rug . Plaats de juiste schroeven zoals vereist .

Hoe te identificeren Ethan Allen Meubilair

Identificeer een Ethan Allen meubel - vintage of modern - door te draaien aan een verscheidenheid van geloofwaardige middelen om uw bewering te staven . Of je nu kijkt naar drukwerk , meubels experts , professionele taxateurs of digitale media bronnen , zal het onderzoek een stuk als echt Ethan Allen authenticeren . U kunt tevens de meubels zelf om waardevolle aanwijzingen over de oorsprong te ont

Meer dan ooit