Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Hobbies >> meubels maken >>

Gemakkelijk Stofferen Ideeën

Een oud meubelstuk winsten nieuw leven met nieuwe bekleding behandelingen . Maar niet iedereen heeft de vaardigheid en /of het geld om opnieuw te stofferen hun eigen meubels . Er zijn vele manieren om dat oude bank , stoel , hoofdeinde of bank die economisch en eenvoudig genoeg voor iedereen om te voltooien Refinish . Herstel de oorspronkelijke uitstraling van uw meubels of maak een compleet nieuwe look toe te voegen aan uw interieur. Veel van deze technieken geen naaien nodig . Het selecteren van het meubilair
Eetkamerstoelen kan hebben verwijderbare kussentjes die zitten op de top van het hout .

Wanneer u een stuk van het meubilair nodig hebben en willen niet veel geld te besteden , op zoek naar een model dat zal gemakkelijk opnieuw te stofferen . Banken , stoelen en voetenbankjes zijn vaak bekleed door eenvoudig nieten of lijmen stof op demontabele gedeelten van het meubilair . Tuinmeubilair zoals kussens en canvas slingerde stoelen zijn ook makkelijk te overdoen zonder naaien betrokken .
Seleting de Stof
Chenille is een zachte maar stevige stof gebruikt om opnieuw te stofferen meubelen .

selecteren van de stof voor uw project vergt een beetje nadenken . Als uw meubilair is accessorized door gebogen benen of houten plinten , een paisley of ander patroon met gebogen lijnen is een oogstrelende keuze . Als uw stoel , bank of poef is eenvoudig in ontwerp , probeer dan het kiezen van een stof die een opvallende geometrische ontwerp voor visuele rente draagt ​​. Als uw meubilair is een periode stuk , zijn trouw aan de geschiedenis van het stuk door het doen van een klein onderzoek over de traditionele stoffen gebruikt . Tuinmeubilair moet worden bekleed met zon -en weerbestendig stoffen. Eetkamerstoelen zijn best bedekt met stof kunt u schoon zonder te drogen reinigen. Laatste , moet u uw meubelstuk te dekken in kleuren passend bij decor van de bestemming ruimte.
Bench Redux
Houten banken met aparte kussens zijn gemakkelijk te herstellen .

of ze nu binnen of buiten gebruikt worden, bankjes veel last van slijtage . Deze meubelstukken zijn meestal bevestigd aan de basis door schroeven of klemmen . Wanneer de stoel wordt gescheiden van de basis , wordt de oude weefsel verwijderd en het kussen wordt vervangen indien nodig. De bank is opnieuw gestoffeerd door het leggen van de gekozen stof gezicht naar beneden op de grond , het centreren van het kussen over de stof , het leggen van de zitting op het kussen en het verpakken van de stof randen over het geheel en nieten of overstag gaan de randen aan de onderkant van de vervoeren. De zitting is vervolgens opnieuw aan de bank basis met meubels lijm of nietjes en geschroefd of terug op zijn plaats geklemd .
Padded hoofdeinde
Gestoffeerde hoofdborden het lezen in bed meer comfortabel.

RE-COVER een oude hoofdeinde die wordt gedragen of gewoon behoefte aan een update voor een opgeknapte slaapkamer . Een basis van multiplex , schuimvulling en een stoffen hoes zal het werk doen . Met behulp van 4 -inch - dik 5 -inch - dik schuim zorgt voor een zachte beïnvloeden en kunt u het hoofdeinde accent met knop tuften . Selecteer knoppen die coördineren met het hoofdeinde van stof of de aankoop knop kits waarmee u elke knop te bedekken met het hoofdeinde stof. Fluweel of ruwe zijde zorgt voor een luxueuze en romantische hoofdeinde .

Hoe te Paint Wood fineer meubilair naar Make It Shabby Chic

Hout fineer meubilair wordt vervaardigd door het plaatsen van een dun laagje hout over een spaanplaat of multiplex basis om het uiterlijk van massief houten meubelen creëren . U kunt fineer identificeren door het onderzoeken van het einde gewrichten van de stukken hout . Als je het einde graan kan zien, het is massief hout. Als het einde wordt afgedekt, dan over het algemeen heb je een fineer. U k

Meer dan ooit