Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe te Cane een Seat

Canning is een techniek die gebruikt wordt op de zittingen en rugleuningen van stoelen en andere vlakke oppervlakken van meubelen op een rieten - achtig effect te creëren . Er zijn twee belangrijke manieren om suikerriet een meubelstuk . Een werkwijze omvat weven afzonderlijke strengen caning samen om een ​​geweven patroon en het tweede , veel eenvoudiger werkwijze omvat het plaatsen van een vooraf textielvlies rotan geweven band in het meubel te vormen . Om stokslagen te voegen in de zitting van een stoel , moet u een stoel die bestaande stokslagen heeft gebruikt - de rotan singels moet in een gespecialiseerde groef te worden ingedrukt om it.Things je nodig hebt
schroevendraaier
Router Rattan singels : Houten wig
Stanleymes PVA lijm
Canning spline
Hammer
vochtige spons
Toon meer instructies
1

Verwijder de bestaande zitting van de stoel om het project een beetje eenvoudiger te maken . Sommige stoelzittingen zal gewoon pop uit en anderen zijn geschroefd in - neem de juiste stappen om uw bijzondere zitting te verwijderen . Als er bestaande singels al op zijn plaats , gebruik maken van een router om de band te verwijderen , zorg dat het frame van de stoel niet te beschadigen . Kopen van 2

Drenk een blad rotan in singels gedurende ten minste 20 minuten in lauw water . Wanneer deze volledig is doorweekt, verwijdert u de singels en plaats in meer dan de stoel met de glimmende kant naar boven. Zorg ervoor dat het vel van de gordel is uitgelijnd met de randen van uw stoel.

Druk 3 de rotan singels in de groef van de stoel met een stomp houten wig . Werk je een weg rond de omtrek van de stoel , waardoor de band in de groef.
4

Snijd overtollig singels met een mes . Zodra u de gordel op zijn plaats hebt gedrukt , afgesneden van de overtollige singels zeer zorgvuldig. De gordel dient niet verder dan enkele millimeters onder de buitenrand van de groef in de zitting uitstrekken . Neem de tijd om zorgvuldig afgesneden van de overschrijding.
5

Breng een dunne lijn van PVA lijm om de groef om de gordel op zijn plaats houden . Nadat de lijm rondom de omtrek geplaatst , laat de lijm drogen gedurende ten minste vijf minuten .
6

Steek een uiteinde van de caning keg in de groef bovenop de gedroogde lijm . Hamer de spline op zijn plaats met een hamer , werk je weg rond de perimeter tot de stokslagen omringt volledig het stuk van de gordel . Wanneer u de hoeken te bereiken , breng dan een beetje water met een vochtige spons om de spline eenvoudiger te installeren maken . Snijd de uiteinden van de spline wanneer u het startpunt en hamer te bereiken op het einde.

Veeg 7 overtollige lijm met uw vochtige spons en laat de stoel natuurlijk drogen in de zon gedurende minstens 12 uur . Zodra de stoel droog is , kunt u het installeren weer op de stoel .

Hoe te installeren Folding Been Brackets

Folding benen worden vaak gevonden op de kaart tafels en draagbare klaptafels . Opvouwbare poten kunnen ook worden toegevoegd aan een vaste - poot tafel. Vouwen potensamenstel Een tabel maakt het gemakkelijker te vervoeren en opslaan van de tafel . Overgewicht en slijtage kan leiden tot schade aan de benen en het vouwen beugels die worden gebruikt voor de bevestiging op de tabel beneden . U kunt e

Meer dan ooit