Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Tips voor het afwerken Piano's

Overspuiten van een piano kan lijken als een overweldigende taak , maar het is echt niet anders dan het overspuiten van een ander stuk van het meubilair . Werken in een ruimte met voldoende ventilatie . Omdat piano's zijn zo zwaar , kunt u niet in staat zijn om het te verplaatsen naar een workshop , dus betrekking hebben op andere meubels in je kamer met een vel voordat u begint . Overspuiten van een piano kan krijgen rommelig . Demonteer

Verwijder zo veel mogelijk onderdelen . Dit zal helpen uw schuren inspanningen , vooral rond de pedalen en moeilijk toegankelijke plaatsen van de piano te bereiken . Het zal ook de binnenkant te beschermen tegen schuurstof , afwerking remover en ander vuil dat zou kunnen vallen binnen
Bescherm de Inside

De binnenkant van uw piano is delicaat en moet worden beschermd tegen chemicaliën en vuil. Dek af met een vel of plastic beschermer . Reinig het snoer voor en na het overspuiten .
Breng Finish Remover

Tijdens het gebruik van handschoenen , afwerking remover toepassen met een doek over het oppervlak van de geschilderde porties . Laat het vijf minuten op te zetten , de schraap de oude af te maken. Wrijf de piano af met een droge doek erna.
Schuren

Sand uw piano naar beneden na het gebruik van de finish remover . Schuren zorgt ervoor dat al het overtollige afwerking wordt weggewerkt en zal het uiterlijk van het hout te vernieuwen . Gebruik een high - korrel schuurpapier keer over , dan wrijf erover met een fijne korrel schuurpapier om het hout glad . Gebruik een mechanische schuurmachine als u toegang tot een te hebben .
Stain of Paint

Stains zal je een egale kleur over de hele piano geven . Test de vlek op een verduisterde ruimte om zeker te zijn heeft het gewenste effect. Als u schilderen , gebruik dan een kleine borstel . Stencil kits zijn beschikbaar als je wilt een decoratief tintje zoals rol-werk of initialen toevoegen.
Finish

Breng uw afwerking. Gebruik een spray afwerking , indien mogelijk , maar als dat geen optie is gebruik degene die je kan poetsen of vegen op . Zorg ervoor dat uw werkgebied is stofvrij , zodat het niet zal komen te zitten in de afwerking . Geef het minstens een dag drogen .

Hoe maak je een Child's Hemelbed bouwen

Hoe maak je een Childs Hemelbed bouwen . Laat uw kind afdrijven naar dromenland in haar eigen kind - sized hemelbed . Het beste deel is dat je er zelf een kunt maken zonder veel kosten. Vervolgens kunt u uw kind aanmoedigen om te kiezen uit gordijnen voor het bed aan om het echt haar own.Things je nodig hebt One 4 x 8 meter vel ¾ - inch A /D multiplex ( bodem, zijkanten en rails ) Vier 4 x 4 inc

Meer dan ooit