Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Innovatieve Houtbewerking Gereedschap

Houtbewerking is doordrenkt van traditie. Veel van fundamentele houtbewerking tools van vandaag zijn gebruikt voor honderden jaren ; anderen zijn gewoon gemotoriseerde versies van historische instrumenten . Maar er is nog ruimte voor innovatie in de houtbewerking . Zelfs als het instrument maakt dezelfde soorten verbindingen , zijn er enkele nieuwe , innovatieve manieren om ze te maken . En sommige houtbewerkingshulpmiddelen nemen een geheel nieuwe aanpak . Lasersnijden

Historisch gezien is de enige manier om hout te snijden is lid van een blad van een soort. Lasers worden nu gebruikt in de houtbewerking op verschillende manieren . In inlegwerk en inlay , worden ze gebruikt om de precisie -cut inlay patronen en stukken. Ze worden gebruikt om hoogproductieve verbranding van hout , waarbij alleen de oppervlakte van het hout perken . Lasers worden ook gebruikt voor het snijden door hout nauwkeurige verbindingen , zoals box verbindingen maken . Het gebruik van lasers in de houtbewerking zijn bijna altijd in combinatie met computer - numeriek bestuurde toestellen .
CNC Gereedschap

Lasers zijn niet de enige computer-aided gereedschappen . CNC - gerichte instrumenten zijn populair geworden in vele soorten van de productie , met een verscheidenheid van instrumenten die gebruikt worden om mechanisch worden geleid . Bijvoorbeeld , valstrik makers ooit gebruikt replicators met roterende messen aan houten lokvogels maken . Vandaag de dag wordt de pantograaf begrip niet nodig als CNC hout - freesmachines worden geleid afbeelding van een computer door in plaats van een fysieke kopie .
Pen-gat Jig

de deuvelverbindingen is een van de oudste en meest ingeroepen gewrichten in houtbewerking . Het bestaat uit een mannelijke stuk bekend als de pen en een vrouwelijk stuk bekend als de pen . Traditioneel is de gezamenlijke gemaakt met de hand met de afwerking zagen en beitels . Vandaag professioneel ontworpen mallen kan een router te zetten in een aangepaste pen-gat machine . De beste van deze mallen kan men van houtbewerking 's moeilijker gewrichten maken snel en eenvoudig.
Pocket Screw Jigs

Net als de pen-gat jig , een zak schroef jig is een slim instrument dat wordt gebruikt om houtverbindingen te maken. Maar de zak schroefverbinding , houtbewerking termen , is een vrij nieuwe joint . Het is erg handig omdat het niet ingewikkeld zwaluwstaart , doos gewrichten of pen-en pennen niet gebruikt ; gebruikt het maar een oefening . De mal begeleidt piloot gaten door een stuk hout en in de andere. De schroeven dan bevestig de stukken hout . Het is een zeer veelzijdig gewricht en elimineert de noodzaak voor vele andere gereedschappen . Een pocket schroef jig kon specialiteit tools gebruikt voor het zwaluwstaarten , pen-en pennen en andere schrijnwerk systemen te vervangen .

Hoe maak je een Backyard Play Set

Geef een kind het geschenk van een zelfgemaakte achtertuin speeltoestel aan familie herinneringen die waarschijnlijk elke video of computerspel zal overtreffen creëren. Plan een groter , steviger speeltoestel tot afgelopen jaren door de lagere school jaren , of richten een kleinere set en plan te demonteren in een paar jaar . Persoonlijke voldoening opgedaan met het bouwen en het stimuleren van bu

Meer dan ooit