Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Nadelen van Mechanical Fasteners

De voordelen van bevestigingsmiddelen, door de natuur, zijn ten opzichte van wat je vergelijkt ze . Er zijn vele categorieën en soorten sluitingen . Er zijn ook vele soorten mechanische bevestigingsmiddelen , maar de meeste mechanische bevestigingsmiddelen vertrouwen op wrijving en spanning een mechanische verbinding te maken , zoals in een moer en bout . Nadelen mechanische bevestigingsmiddelen worden vaak gezien in toepassingen die andere soorten bevestigingssystemen gebruikt . Zwakheden

Mechanische verbindingen zoals bout en moer toepassingen en zware machine schroeven kan ongelooflijk sterke connecties . Ze zijn echter intrinsiek zwakker dan continue metaal . Vergelijk het met een lasverbinding . Gesmolten staal , bijvoorbeeld , samensmelt tot een doorlopende stuk . Er zijn geen onderwerpen te strippen . Trillingen kunnen niet los te maken , en stress is minder kans op een goed uitgevoerde las dan een bout breken .
Moeilijkheid van het opnieuw bevestigen

Een voordeel van mechanische bevestigingsmiddelen is de mogelijkheid om worden vastgezet , dan opnieuw gesloten . Dit kan een nadeel zijn, ook - met name voor sommige soorten mechanische bevestigingsmiddelen . Motoren bijvoorbeeld vol bouten tijdrovend verwijderen en na te trekken zijn . Hoewel , andere mechanische bevestigingsmiddelen , zoals de gespen vinden op skischoenen , kan versnellen bevestiging en het opnieuw bevestigen .
Gedwongen Precision

meeste mechanische bevestigingsmiddelen zijn zeer nauwkeurige , meestal bestaande uit een - machine schroefdraad cilinder en - machine schroefdraadbout - as. Dit is een nadeel wanneer je een meer " bij benadering " verbinding . Bijvoorbeeld, veel motorfiets tank zakken te gebruiken krachtige magneten . De magneten kunt u de tanktas ingesteld op de tank en het houdt het stevig vast , waar u deze plaatst, maar niet zo stevig je kunt niet trekken het af met een rukje .
Corrosie < br >

De tijdelijke dekking van metalen oppervlakken - ondanks een nauwkeurige pasvorm - is nog steeds kwetsbaar voor corrosie , meestal ijzeroxide , beter bekend als roest . Er is weinig gebruik in het hebben van een tijdelijke mechanische verbinding als het permanent aan elkaar roestig wordt . Als het gebeurt, verliest u de voordelen van de mechanische verbinding , zonder de voordelen van een gelaste of andere vorm van verbinding.


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002000084.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.