Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe maak je een Distress Finish

Verontruste meubels , trim en kasten zorgen voor een rustieke uitstraling die past bij een verscheidenheid aan inrichting en decoratie thema's. Het kopen van noodlijdende meubels of houtwerk is vaak veel duurder dan het zelf te doen op stukken die je al hebt of kopen tweedehands . Het eindresultaat is een stijlvolle afwerking die niemand zal kunnen zeggen dat je bereikt in je eentje zal zijn . Elke stap in dit artikel is optioneel , afhankelijk van wat u wilt dat uw laatste stukje te lijken . Wat je nodig hebt
schuurpapier of zand blokken (variërend grutten )
Kleine vaartuigen of tack hamer
Priem
Hobbymesje
Diverse moeren en bouten
Doek zak
Wood vlek -witte badstof handdoeken
Water
Clear Coat houtafwerking
kwast
Paste wax
Meubelwas
Toon meer instructies Heb Maak Verontruste Areas

1

Zand de hoeken en randen en ergens anders op de meubels of houtwerk dat u wilt weergeven versleten of verdrietig. Experimenteren met verschillende grutten voor verschillende optredens. Denk na over waar gewone meubilair draagt ​​, meestal de benen en randen meer dan de bovenkant , en zand die plaatsen meer . Kopen van 2

Hammer lichtjes met de ambachtelijke hamer om deuken te maken en " ongeval " plaatsen . Denk na over waar vaak ongelukken zouden gebeuren , zoals bonzen de benen van een stuk of schoppen de zijkant van het per ongeluk en vooral die gebieden .

Hit 3 de bovenkant en zijkanten met de kleine doek zak gevuld met verschillende moeren, schroeven en bouten om een ​​uniek patroon van streepjes in de afwerking maken .
4

Boor gaten met uw priem van verschillende grootte gedeeltelijk of helemaal door het stuk te maken van de uiterlijk van wormgaten . Een priem zal een meer ruwe gat dan een boormachine maken .
5

Neem het plamuurmes en maak krassen en sporen in het stuk op verschillende plaatsen .
Breng een contrasterende Stain
6

Wrijf alle afbladderende verf , afwerking en hout af met een handdoek .
7

Wrijf een kleine hoeveelheid donkerder of lichter vlek om een ​​handdoek en wrijf op blootgestelde hout. Als alternatief kunt u deze stap overslaan en direct naar de afwerking.
8

Veeg de overtollige vuil weg van het hout of verf met een vochtige doek en laten drogen .

afwerking
9

Plaats een kleine hoeveelheid van afwerking wax pasta op een handdoek en wrijf het in het stuk voor een meer vlakke afwerking. Als alternatief , zie stap 2 .
10

Breng een afwerklaag met een kwast dun om het stuk af te dichten . Laten drogen .
11

Breng slechts een eenvoudige meubels polish op een doek als er geen afdichting gewenst is .

Antiek Licht Hout

De aankoop van antieke meubelen in een winkel kan heel duur zijn , maar je kunt geld besparen door het overspuiten van uw bestaande meubels met een faux antieke afwerking . Er is een doe-het -zelf antieke methode die kan worden ingevuld met behulp van slechts een paar winkel koopt items . Deze techniek is eenvoudig in te vullen en zal uw meubels een dure uitstraling geven zonder dat kost je een fo

Meer dan ooit