Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Een Lap Desk Ambacht

Een schoot bureau is meestal een egaal oppervlak dat wordt opgevuld op de bodem om het comfortabel genoeg om op je schoot te zetten te maken. Soms wordt gemaakt met een basis en gebruikt als een mini - versie van een bureau voor een kind , of misschien als een manier om uw huisdier voedsel en water kommen verhogen van de grond . Of u nu een lap bureau nodig heeft voor een road trip , picknick , laptop of speelkamer , het creëren van een schoot bureau is een vrij eenvoudig project dat goedkoop kunnen worden gemaakt . Lap Desk voor de Auto

gaan op de lange weg reizen met kinderen betekent dat je moet zoeken naar manieren om hen te vermaken voor uren te vinden. Het creëren van een draagbare schoot bureau die ze kunnen gebruiken in het voertuig is een gemakkelijke manier voor hen om te kunnen kleuren , brieven schrijven , of zelfs te houden met hun huiswerk . Koop een stuk van de voltooide of geverfd hout . Gebruik een klein stukje omdat het wordt gebruikt in de auto , bijvoorbeeld een voor een en een halve voet . Vinden of de aankoop een aantal kleurrijke stof met afgewerkte randen die iets groter is dan het bord. Nietje een rand van de stof aan het hout , en dan vul de stof met katoen vuller of schroot . Nietje de rest van de randen naar beneden , en voeg genoeg vulling om de gewenste vulling te maken. Hebben uw kinderen uitgesneden foto's uit oude tijdschriften en boeken , en het gebruik van lijm om deze aan te brengen op de top. Spray met een paar lagen van polyurethaan te verzegelen het bord.
Lap Desk voor een Lap Top Computer

Aangezien de motor in uw computer kunnen de neiging om warm te krijgen, het is een goed idee om de onderkant van uw computer op een hard oppervlak te houden, zodat het goed kan worden geventileerd . Maak een lap bureau met vergelijkbare technieken als de schoot bureau voor een auto project . In plaats van het versieren van de top , wil je een gewone , hard oppervlak dat warmte kan weerstaan ​​gebruiken . Bijvoorbeeld , de aanschaf van een snijplank in de gewenste kleur en grootte, omdat deze hard en duurzaam zal zijn . Heb een stuk hout gesneden dezelfde grootte , en bevestig uw stof om het hout aan de gewatteerde rug te creëren . Vloeibare nagel aan de houtlijm op de snijplank .
Lap Desk Met
Benen

Wilt u een lap desk die past over uw kind te maken benen , moet u een kartonnen doos die het gewenste formaat eerst vinden. Gebruik stukken karton en tape in te vullen lacunes in de doos. Flip de doos over , en trek een lijn ongeveer drie centimeter van de twee korte zijkanten en de bovenkant lange zijde . Maak dan drie sneden aan elke kant dat de plaats waar de benen door kunnen passen moet maken . Gebruik het stuk dat u uitgesneden om een bijpassende gat aan de andere kant te maken. Laat uw kind verf en versier het karton , zodat het een persoonlijk tintje.
Overige accessoires voor uw Lap Desk

Er zijn vele manieren om uw schoot bureau accessoires . Bevestig een plug staaf of stuk karton op de bodem van de top het bureau om kleurpotloden en stiften stoppen rollen van het bureau af . Bevestig een klein zakje met een rits aan de zijkant van het bureau , en u kunt helpen bewaren uw tekening gereedschap . U kunt ook een magere doos voor de zijkant van uw schoot bureau met de benen om artikelen te slaan helpen .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002000070.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.