Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Hobbies >> meubels maken >>

DIY Beer Bottle Meubelen

Of u uw werkbladen bezaaid met een absurd aantal leeggoed na een epische party of gewoon niet weten wat te doen met uw groeiende collectie van ongebruikelijke bierflesjes , recycling ze in one-of -a-kind meubilair stukken zullen nieuw leven geven aan oude flessen terwijl het dienen als artistieke en creatieve room decor . Leer hoe je glazen bierflesjes op te nemen in een eenvoudige rekken ambachtelijke project en maak je eigen kleine meubels tot accent elke kamer in uw huis . Wat je nodig hebt
12 schoon bierflesjes
6 kleine haken
6 haak en oog filters met 6 - inch te bereiken capaciteit
Drie , 30 -by - 11-inch planken van geschuurd hout
boormachine
epoxylijm
Meetlint
Toon meer instructies
1

boor vier gaten 2 - inch - diameter in de plank die uw bovenste plank zal zijn . Boor twee gaten op elke korte uiteinde van de plank , ongeveer 2 centimeter van de zijkanten , boven-en onderkant van de plank . Kopen van 2

Meet de exacte diameter van de monden van uw bierflesjes om te bepalen hoe groot om een gat voor hen om uit te rusten inch Boor vier gedeeltelijke gaten in de hoeken van de middelste plank , groot genoeg voor de fles monden te strak zitten binnenkant van , ook 2 - inch inch Stop het boren boren halverwege de dikte van het hout de groeven voor fles monden maken om te rusten inch Boor de bosjes in de onderkant van de plank.
3

Schroef een kopje haak tussen de twee fles gaten aan elke kant van elke shelf . Schroef de haken in de onderkant van de bovenste plank , de boven-en onderzijde van de middelste plank en de bovenkant van de onderste plank .
4

Met epoxy vier flessen hechten op het boveneinde van de middelste shelf . Plaats de flessen zodat ze overeenstemmen met de groeven aan de onderzijde van de plank en de gaten in de bovenste plank . Laat de lijm drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking .
5

Schuif de bovenste plank over de knelpunten en verzegelt het met epoxy . Sluit de haak en beperkingen oog tussen de planken .
6

Gebruik epoxy om vier flessen hechten op de bovenkant van de onderste plank . Plaats de flessen zodat ze overeenstemmen met de groeven aan de onderzijde van de plank en de gaten in de bovenste plank . Laat de lijm drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking .
7

vullen de groeven aan de onderzijde van de middelste plank met epoxy en lijn de rekken zodat de fles monden van de onderste plank slot in de groeven onder de middelste plank . Laat de epoxy drogen voordat u de haak en oog beperkingen .

Hoe maak je een aanrecht met Doorzichtig acryl Over Shells aanmaken

Als u een oude bekraste up aanrecht hebt of wilt u gewoon te renoveren jouwe , kunt u dit doen met het juiste gereedschap. Een van de meest innoveren manieren om krassen of een oude aanrecht te verbergen is om het te versieren met schelpen en leg deze met een acryl- oplossing, die je kunt doen met epoxyhars . Het proces om een ​​aanrecht met helder acryl dan schelpen te maken is een beetje tijdrov

Meer dan ooit