Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> moestuin >> Content

Cottage - stijl kleine Groente & Sla Tuinen voor Zone 8

Meest moestuinen voorzien van een specifiek raster op basis van rechte lijnen van in de grond planten. Cottage-stijl tuinen , aan de andere kant , focus op free-form charme en het idee van het laten zaden groeien waar ze vallen . Lukrake planten leidt tot informele bedden vol met levendige kleuren en natuurlijk ogende maatregelen van de verschillende maten, soorten en soorten van planten . Adapt cottage stijl in uw USDA zone 8 moestuin met niet-traditionele planten containers , verspreid aanplant en onorthodoxe combinations.Things je nodig hebt
Planting containers
Biologische compost
Quick - drainerende potgrond
kunstmest
Tuin /hand vork
Toon meer instructies
1

begin uw planten proces in het vroege voorjaar , voordat de laatste vorst . Kleine groenten zoals sla, broccoli en erwten , en wortelgewassen zoals wortelen , radijs en bieten , overleven en zaailingen zelfs door een paar vroege seizoen vorst . In zone 8 , beginnen planten in medio maart , en planten voor de laatste vorst hits in begin april. Kopen van 2

Bereid meerdere in de grond groente bedden. Kies plekken die zitten in de volle zon de hele dag , en krijg een goede lucht-en waterafvoer , zelfs als ze niet rechtlijnig . Zet opzij zoveel ruimte als u wilt in deze bedden voor elke soort , die het uiterlijk van de volwassen planten als gids . Zet onder de top 6 centimeter van elk bed , en voeg 3 centimeter van organische compost voor voeding en drainage . Meng starter meststof in de top 2 centimeter van de bodem om een goede beworteling te stimuleren .

Set 3 unieke containers te zorgen voor een charmante huisje voelen in de tuin . Gebruik kleine kruiwagens , tin emmers , open- hals vazen ​​, bushel manden, houten kisten , decoratieve potten of zelfs gelegd op hun rug kleine boekenkasten . Zet deze containers rond uw tuin , in willekeurige plaatsingen die nog steeds volop zon. Meng organische compost en snel - drainerende potgrond in gelijke delen , en vul de containers voor 3/4 van dit mengsel . Voeg starter kunstmest , aanwijzingen van de fabrikant .
4

Plant kleine groenten uit zaden of zaailingen in uw containers en voorbereid bedden. Strooi zaden en laat ze komen als ze wil, of plant ze in losse , ongeorganiseerd patronen . In zone 8 , waar lange zomers regeerperiode , plant volgens uw persoonlijke smaak , letterlijk ; het seizoen is lang genoeg om te ondersteunen groeien bijna alle groenten tot volle wasdom en oogst.

Water
5 de tuin met 2 tot 3 centimeter water per week om de grond vochtig en bevorderlijk voor plantaardige groei te houden .
6

Thin zaailingen wanneer ze ontstaan ​​aan individuele groenteplanten voldoende ruimte te geven . Crowded groeiende resultaten in ongezonde , kleine groenten. Thin zaailingen elke 6 tot 7 cm , maar niet in rechte rijen . Trek zaailingen in een ongeorganiseerde manier om het uiterlijk van een ongereguleerde patroon te behouden .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/vegetable-garden/1002050451.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.