Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> moestuin >> Content

Hoe te Giant Groenten Raise

Giant groenten zijn surrealistisch , staande als reuzen onder de typische producten . Naast het feit dat een lust voor het oog , kan gigantische groenten ook lucratief zijn . Giant plantaardige wedstrijden worden jaarlijks gehouden over de hele wereld , waardoor telers om te pronken met hun gewaardeerde groenten en voer ze in grootte wedstrijden, waarbij de winnaar alles kon krijgen van bekendheid een geldprijs. U kunt uw eigen gigantische groenten te kweken voor wedstrijd doeleinden of gewoon om te laten zien aan vrienden . Wat je nodig hebt
Giant - variëteit groentezaden
Compost
All-purpose plantaardige meststoffen
Tiller
Organisch plantaardig materiaal
mulch
Zand
Show meer instructies
1

Onderzoek de optimale groeiomstandigheden voor elke groente je wilt groeien . U moet uw grond en de locatie fabriek op maat voor elke groente om ze zo groot mogelijk te laten groeien. Elke groente heeft een soort voorkeur bodem , zonlicht specifieke eisen en spatiëring behoeften .

Till 2 de grond met een helmstok in een tuin of stukje grond . Bedek de bewerkte patch van de bodem met organisch materiaal , zoals dode bladeren of compost , dan tot het weer , het mengen van de organische stof in de bodem zo diep mogelijk . Voor optimale groei , je moet tot organische stof in de groeiende gebied direct na de oogst in de herfst , die een vruchtbare bodem zal bieden voor de zomer planten .

Mix 3 zand in de bodem voor planten die vereisen losse zandgrond . De exacte hoeveelheid zand is afhankelijk van uw bodem . Harde kleigrond , bijvoorbeeld, vereist meer zand dan losse , relatief klei- vrij bodem. Voeg alle doeleinden plantaardige meststof aan de bodem , na de op de verpakking van de meststof richtingen.
4

Maak terpen van vuil in de groeiende sector , die zal voorkomen dat water uit het vormen van plassen en verdrinken de planten . Zaai uw groente zaden in de bodem op de op de zaden ' pakket diepte . Idealiter moet je de zaden binnen in starter pods starten terwijl het nog te koud om buiten te planten , dan is transplantatie de starter pods om uw tuin na de laatste vorst voorbij is .
5

Hand pull onkruid of plaats een onkruid barrière rond de planten om de planten te houden van het moeten strijden om voedingsstoffen uit de bodem .
6

Verwijder de eerste ronde van het fruit dat op de plant verschijnt , en blijven doen totdat de plant is groot en sterk . Zodra de plant is stevig en weelderig , laat de vruchten aan de plant blijven . Bewaken van de vrucht als het groeit , en kennis te nemen van de een of twee stukken die groter zijn dan de rest . Laat de grootste , snelst groeiende groenten en verwijder de rest . Blijven om nieuwe groenten die verschijnen , waardoor de plant meer voedingsstoffen en de groei te wijden aan de een of twee overgebleven groenten te verwijderen.
7

Bemest de planten regelmatig met alle doeleinden plantaardige meststoffen . Sommige planten bemesting nodig is vaker dan andere planten ; Raadpleeg een plant handleiding of groeiende gids voor bemesting vereisten voor elk type van plantaardige je groeit.
8

Oogst de vruchten zodra het zijn ideale grootte of het groeiseizoen uiteinden heeft bereikt .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/vegetable-garden/1002050035.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.