Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Garden & Lawn >> moestuin >>

Hoe maak je een biointensive Garden aanmaken

biointensive tuinieren is voorzien van specifieke methoden, waaronder dubbele graven van de bodem , composteren , met behulp van open bestoven zaden , groeiende planten dicht bij elkaar in plaats van in rijen en metgezel planten . Het doel van biointensive tuinieren is om een duurzame tuin die is zeer productief zonder chemische meststoffen te creëren . De eerste stap in het creëren van een biointensive tuin is te verdubbelen graven de tuin plot, om lucht te brengen in de bodem , voeg compost en organische stof en verbeteren drainage . Wat je
Koude frames of hoepel huis
Vrij bestoven groente , graan en zaden van vlinderbloemigen
Sharp tuinspade
spitten vork Pagina 2 grote kruiwagens of grote dekzeilen
Organische stof nodig , met inbegrip van compost , leeftijd mest en geraspte veenmos en bladeren
Muls
5 houten staken in Twine
Toon meer instructies
1

Start flats van zaden in verwarmde koude frames in het voorjaar , zes weken voor tuingrond is warm genoeg voor directe aanplant . kopen van 2

zodra de grond warm genoeg is in de lente , bereiden een 100 vierkante meter grote tuin voor dubbele graven door het verwijderen van alle onkruid en plantaardige materialen , dan is water geven het gebied goed . Laat de natte grond zitten voor een dag.
3

Dubbele graven de bodem en voeg de leeftijd van mest , compost en ander organisch materiaal , zoals veenmos en verscheurde hooi en bladeren . Graven 2 voet en verwijder de bodem van een 10 - foot -by - 100 - voet gedeelte van het bed , waardoor de bodem in de kruiwagen of op een zeil . Draai de bodem op de bodem van de sectie met de vork spitten . Graven en maak de grond in de komende 10 - foot rij , meng het met royale hoeveelheden organisch materiaal en schep het in de eerste opgegraven rij. Ga zo door tot je bij het ​​laatste deel van de tuin ruimte , het gebruik van de grond in de kruiwagen uit het eerste deel naar het laatste gedeelte te vullen .
4

Bedek de nieuw gegraven tuin ruimte met een dikke laag mulch , zoals versnipperd krantenpapier , boom materie of gehakt stro .
5

Verdeel de tuin ruimte in vier gelijke delen , met behulp van houten palen en touw . Pond een belang in elke buitenhoek , en stamp een staak in het midden van de ruimte . Stretch touw diagonaal van elke hoek het spel staat , draai het om de hoek gaat, en bind het aan de tegenovergestelde staak tot vier driehoekige vormen in de tuin ruimte vormen .
6

Plant tuin zaailingen in de voorbereide en mulch tuin ruimte na de laatste strenge vorst . Vul het driehoekige secties met planten verdeeld 6-8 centimeter uit elkaar .
7

In de herfst , nadat de tuin is geoogst , trek de mulch klepje terug en tot of het graven van de verbruikte plantaardige materiaal in de bodem . Plant daling bodembedekkers , zoals haver , gerst en erwten , om de bodem te verbeteren en verrijkt met stikstof en andere voedingsstoffen . Graven of ploegen ze in de bodem in het voorjaar .

Welk deel van de Plant Do Tomaten vandaan

? Tomaten , zoals aardappelen , zijn deel van de familie Nightshade , de Solanaceae . Hoewel vaak gezien als groente , de tomaten eten we zijn eigenlijk de vrucht van de tomatenplant , een kortlevende vaste plant meestal gekweekt als eenjarige . Net als de meeste vruchten , ze ontwikkelen zich uit de bevruchte eierstok van de bloem en bevatten de zaden die kunnen uitgroeien tot nieuwe planten. Ove

Meer dan ooit