Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Compost Bin Routebeschrijving

Het maken van uw eigen compost thuis met behulp van een compostvat is eenvoudig en gratis . Het vermindert ook de hoeveelheid afval door uw huishouden naar stortplaatsen verzonden. De compost die wordt geproduceerd in uw compostvat is een voedzame bodemverbeteraar die uw tuin gezonder zal verlaten . Het kan tot een jaar totdat de compost klaar is , hoewel het proces is langzamer bij koud weer . Wat je nodig hebt
Compost bin
Groenten en fruit schillen
tuinafval
Spade of schop
Toon meer instructies
voorbereiden Compost
1

Plaats uw compostvat rechtstreeks op kale grond of gras in plaats van op een verharde of betonnen omgeving. Dit zal ervoor zorgen dat de wormen in kunnen krijgen en dat vocht kan weglopen uit , die beide essentieel zijn voor het composteringsproces . Voor het beste resultaat plaatst u de bak in een gebied dat in de zon voor een deel van de dag . Kopen van 2

Elke dag , voeg groenten en fruit schillen of tuinafval , zoals gemaaid gras , aan de compostbak . Vermijd het toevoegen van vlees of gekookt voedsel , omdat ze vliegen zullen aanmoedigen . Compostbakken mag niet te droog worden. Groene materialen zijn meestal genoeg om uitdroging te voorkomen , maar als de inhoud van de bak te droog wordt, voeg een beetje water . De aanwezigheid van mieren in de bak is een teken dat de inhoud ervan zijn te droog .

Kijk 3 uit voor slakken , wormen en pissebedden in de compostbak . Hun aanwezigheid is essentieel voor het composteringsproces , zodat ze niet te verwijderen . Fruitvliegen in de prullenbak zal geen schade toebrengen , maar ze kunnen vervelend zijn . Het plaatsen van een stuk karton over vers toegevoegd peelings zal hen te ontmoedigen.
Het verzamelen van de Compost
4

Het kan tot een jaar voordat de compost klaar is . Als de bak vol is in de tussentijd , een ander een. Nadat de compost klaar zal zoete geur en een kruimelige textuur .
5

Open het luikje onderaan de compost bak . Schep uit de voltooide compost . Dit zal ruimte voor meer peelings en ​​tuinafval worden toegevoegd aan de top te creëren , waardoor de cyclus voort te zetten .
6

Verdeel de compost rond uw borders en potten . Zorg ervoor dat elke slakken uit de compost te verwijderen in dit stadium , want zij zullen zich voeden met uw planten . U kunt alle slakken vervangen in de compostbak .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049963.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.