Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Hoe te Compost in Vermont

Composteren is een handige manier om ontbindend materiaal al draaien in de tuin of huis in zelfgemaakte bodem. Compost kan planten, tuin bodemstructuur en afwatering te verbeteren terwijl het helpen om plantenziekten te voorkomen . Volgens de Composteren Vereniging van Vermont , compostering helpt tegen chemische en andere gevaarlijke stoffen te reduceren van het invoeren van de watertoevoer . Met een paar huishoudelijke artikelen en een compostering bin , kunt u voedselrijke bodem voor uw Vermont tuin . Wat je nodig hebt
Betonblokken
Composteren bin ( optioneel ) op Stikstofrijke organische
zuurstof - rijke organische
Tarp Heb Rake
Tuinslang
< br > Toon meer instructies
1

Construct een composteerinstallatie bak, die moet ongeveer 4 meter breed en 3 tot 4 meter hoog . Een van de eenvoudigere manieren om een compostering bin maken is om betonnen blokken stapelen op de vier zijden van een bedrijf bin creëren. Als alternatief kan een compost bak worden gekocht bij de meeste tuincentra of van een van de vele Vermont composteren bedrijven . Kopen van 2

Plaats stikstofrijke materialen zoals gemaaid gras , en groenten en fruit stukjes in het composteringsproces bin . Voeg zuurstofrijke materialen zoals afgevallen bladeren , verscheurde kranten en hooi aan de bak ook. Geen vlees of zuivelproducten niet toe te voegen aan de bak .
3

Water de bak om de paar dagen om het vochtig te houden . Als je een bak zelf gebouwd , dek het af met een zeil te houden van regen .
4

Meng de compost binnenkant van de bak met een grote hark elke twee tot drie dagen aan het mengsel belucht en te houden bevordering van een snellere ontwikkeling van de compost .
5

Doorgaan naar water en meng het compost voor 3-4 weken , dat is wanneer kant-en -klare compostering bodem klaar moet zijn .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049946.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.