Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Nitraten worden gebruikt als meststof

? Bepaalde soorten meststoffen hebben nitraat als een wezenlijk bestanddeel . De meest voorkomende vorm van meststof die deze stof ammoniumnitraat . Dit type meststof is op grote schaal gebruikt omdat het erg goed in wat het doet , dat is helpen planten en grassen groeien krachtig . Dat komt omdat het rijk aan stikstof , dat een natuurlijk voorkomend element en een van drie primaire macronutriënten nodig de meeste planten en grassen in verschillende hoeveelheden . Nitraten

Planten zijn niet erg efficiënt in het absorberen stikstof zelf , al zijn ze zeer efficiënt op te doen wanneer stikstof wordt gemengd met zuurstof . Dit maakt vervolgens een nitraat . Nitraten gemakkelijk oplossen in water , wat betekent dat ze in staat zijn om snel door een plant haren wortel en in de plant zelf . Echter , nitraten zijn alleen specifiek aanwezig in anorganisch ( chemische ) meststoffen. En die meststoffen afhankelijk van een aantal van aardolie processen tot stand te worden gebracht
Meststoffen

Meststoffen zelf zijn onderverdeeld in twee soorten : . Anorganische en organische . In het laatste type , nitraten zijn niet per se . Integendeel , nitrieten bestaan ​​die meststoffen , en ze hebben diverse bodemmicro-organismen ( meestal bacteriën ) kunnen omzetten in nitraat en vervolgens worden geabsorbeerd door plant wortelharen . Dit alles is de reden waarom zie je alleen nitraten in anorganische meststoffen , die allemaal kunstmatig gemaakt en chemisch gebaseerd .
Voordelen

Er is geen twijfel dat nitraten in anorganische meststoffen werken goed . Ze kunnen een vliegende start planten en gras groei efficiëntie op een snelle manier . En omdat ze een essentiële macronutriënten ( stikstof ) in een breed scala van voedingsgewassen , hebben ze krachtig bijgedragen aan de inspanning om een steeds groeiende bevolking van mensen te voeden . Meer mensen worden niet gevoed vanuit meer gewassen geteeld op kleinere hoeveelheden van het land, in feite, als gevolg van nitraten .
Problemen

Nitraten zijn zonder hun problemen . Een van hen heeft te maken met het probleem van de afvoer van nitraten uit kunstmest op gazons , velden en andere plaatsen na het regent . Overmatige hoeveelheden van die meststoffen bloedzuiger in het grondwater of ander water gebruikt om te drinken benodigdheden, helaas. En hoog nitraatgehalte in het water zijn gevaarlijk voor de menselijke gezondheid beschouwd . De Universiteit van Minnesota Uitbreiding stelt dat uit onderzoek blijkt dat de belangrijkste bron van die nitraten afkomstig uit verschillende anorganische meststoffen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049945.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.