Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Hoe een eenvoudig compostbak maken uit een 55 - Gallon Plastic Drum

Composteren is een gemakkelijke manier om voedselresten recycleren en produceren voedselrijke organisch materiaal toe te voegen aan uw gazon en de tuin . Tenzij je in afzondering leeft , een gesloten compostering structuur is de beste keuze , en in sommige gevallen kan door uw vereniging van huiseigenaren worden verlangd. Een 55 - liter plastic trommel houdt afval verborgen en helpt de afvalstoffen naar hogere interne temperaturen voor snellere resultaten te bereiken . Gebruik altijd een food-grade trommel die niet heeft bevat giftig afval . Veel gezinnen die compost frames voor hun trommels te bouwen ; een bak zonder kader neemt minder ruimte in en produceert dezelfde results.Things Je
Food-grade 55 - liter plastic trommel nodig met deksel Electric drill
1/2-inch hole -saw bit
Reciprozaag
Scharnier
Klink Pagina 2 sintelblokken
Toon meer instructies
1

Boor 6 of meer rijen met 1/2-inch gaten rond het vat met de boor en gat - zaag bit . De rijen moet de lengte van het vat te dekken voor gelijkmatige luchtverdeling . Kopen van 2

Snijd het deksel af met een decoupeerzaag of uw drum is het type met een vaste deksel en kleine giet gaatje . Sommige vaten hebben afneembare deksels die snap terug zal deze stap niet nodig.

Installeren Goedkope 3 de scharnier aan een zijde van het deksel . Installeer de grendel tegenover het scharnier , zodat u kunt de trommel wanneer nodig te openen en zet deze als dat nodig is . Hang-en sluitwerk worden meestal verkocht met alle benodigde hardware , die meestal bestaat uit een paar schroeven .
4

Plaats de as blokken op een vlakke ondergrond in een verborgen gedeelte van uw tuin die veel zonlicht ontvangt . Stel de trommel op de top van de as blokken .
5

Vul de trommel 3/4 vol met stikstof - en koolstof - rijke organisch materiaal , zoals bladeren, gras en etensresten . Zowat elk type van voedsel schroot kan worden toegevoegd , behalve voor vetten en vlees , wat een vieze geur produceren en wilde dieren aan te trekken.
6

Leg de trommel op zijn kant en rol het heen en weer een paar keer om het organisch materiaal te mengen . Doe dit om de paar dagen of minstens een keer per week voor een snelle compost productie .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049943.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.