Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Miracle Grow Potgrond Ingrediënten voor Organic Gardening

The Scotts Miracle - Gro bedrijf is in het bedrijf van de verfraaiing van gazons en tuinen sinds 1868 Volgens hun website , het is het grootste bedrijf in de wereld voor de consument gekochte gazon en de tuin producten. . Scotts heeft een aantal populaire handelsmerk merken en Miracle - Gro is het een synoniem voor tuinieren en potgronden . Een van de nieuwste toevoegingen aan hun potgrond lineup is Miracle - Gro Organic Keuze potgrond . De lijst van ingrediënten voor deze biologische potgrond is kort en eenvoudig. Gecomposteerd Bark

Compost is een belangrijk ingrediënt in biologisch tuinieren . Scotts Miracle - Gro maakt gebruik van schors als bron voor organische vergane materie. De gecomposteerde schors biedt organische voedingsstoffen in de potgrond . Gecomposteerde schors is een organische manier om planten te voeden zonder het gebruik van kunstmest .
Veenmos

Sphagnum is een soort mos gevonden in moerassen en het is ook wel als turf . Het is een belangrijk ingrediënt in vele commerciële potgronden , waaronder Miracle - Gro 's biologische potgrond . Turf is eigenlijk geen mos helemaal niet, maar in plaats daarvan is de zure , rottend plantaardig materiaal dat is gevonden in moerassen en wetlands . Veenmos groeit in deze voedselrijke venen . Het mos is sponsachtig en houdt water . Bij ontbinding voor gebruik in de biologische potgronden , het helpt om de grond vochtig en tegelijkertijd zorgen voor een uitstekende drainage . Veenmos heeft de mogelijkheid om de potgrond te beluchten tijdens het toevoegen van stikstof en het verhogen van de zuurtegraad van de potgrond .
Hooggepasteuriseerde pluimveemest

Pluimveemest is een belangrijk ingrediënt in biologisch tuinieren . Om deze reden , Miracle - Gro Biologische Potgrond maakt gebruik van gepasteuriseerde pluimveemest als de belangrijkste bron van natuurlijke meststof in de biologische potgrond . Pluimveemest wordt gecomposteerd tot een hoge temperatuur om eventuele schadelijke bacteriën te doden . Pluimveemest voegt veel micro - voedingsstoffen aan de potgrond , zoals stikstof , fosfor en kalium , ook wel potas . Het voegt ook magnesium , calcium en zwavel .
Gegarandeerde Analyse

Miracle - Gro Biologische Potgrond ingrediënten bevat 0,10 procent van het totaal stikstof. Dit omvat ammoniumstikstof , in water oplosbare stikstof en water onoplosbare stikstof . Het water onoplosbare stikstof een langzame afgifte vorm die is afgeleid van de gepasteuriseerde pluimveemest . Er is ook 0,05 procent fosfaat en 0,05 procent oplosbare kali die zijn afgeleid van de gepasteuriseerde pluimveemest .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049939.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.