Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Hoe te Dirt Spread

Een ideale gazon is weelderig , vlak , groen en onkruid vrij en kan worden bereikt door top -dressing het gras elk voorjaar . Top - dressing betekent verspreiden vuil over het oppervlak van het gazon bij depressies in te vullen en om de voeding die nodig is om een dikke laag gras die spier uit zal onkruid ontkiemen ontvangen. Spread "triple mix " in plaats van simpelweg vuil als "triple mix " is een combinatie van teelaarde of vuil , compost en turf mos . Dit mengsel is beschikbaar in de tuin van winkels of u kunt uw eigen compositie te maken met behulp van drie delen van de bodem en compost en een deel van veenmos . Wat je
Triple mix bodem nodig
Schop
tuinhark
Kruiwagen
Fertilizer
Grasmaaier
Toon meer instructies
Instructions
< br > 1 Top - dressing zal dik en weelderige groei te stimuleren .

Voordat verspreiden vuil , zorg ervoor dat het gras in een groeifase en niet slapend ; je kan het gras te doden als het nog slapende . Niet top - jurk slapende gras , want je kunt beschadigen of doden. Top - dressing een gazon verbetert de bodem en stimuleert diepe wortels . Kopen van 2 Maai het gras vóór het uitrijden vuil .

Bemesten het gras een paar weken voorafgaand aan de top - dressing , zodat het gras duwt door. Maai het gras op de dag voor top - dressing , zodat de bodem kan zijn weg naar waar het nodig is.

.

.
3 Een kruiwagen is een essentieel tuinieren hulpmiddel .

Open de zakken van triple mix en dumpen ze in een kruiwagen . Zorg ervoor dat u uw schop klaar . Borg shovelfuls van de bodem in elke depressies u spion in uw gazon . Elke grond die overblijft na de gaten gevuld kan worden afgezet op het gras.
4

Tamp de bodem die in een holle . Maak dan gebruik van de achterkant van een tuin hark om de bodem glad over het hele gazon. Dit zal helpen zich te ontdoen van brokken of kluiten en staat het gras om door te groeien . Top - dressing stimuleert een dikke gazon door het geven van voldoende grond voor de wortels om een stevige greep te nemen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049932.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.