Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Waarom moet je groeien planten of bomen tot erosie verminderen

? Planten en bomen hebben een specifieke rol te spelen in de gezondheid van de planeet milieu . Door natuurlijke cycli planten en bomen nemen kooldioxide en zuurstof vrijkomen , vermindering van de luchtverontreiniging . De juiste plaatsing van bomen in woningen en openbare landschappen helpt verwarming en koeling kosten te verlagen , waardoor de energiebehoefte verminderen . Een andere essentiële functie van de flora is de bestrijding en preventie van bodemerosie , zowel in de mens gemaakte landschappen en in natuurgebieden zoals bossen . Definitie van Bodemerosie

Bodemerosie is het verlies van bovengrond van nature ontwikkelde bodem oppervlakken op de aardkorst . Natuurlijke bodem formatie is een langzaam proces en neemt honderden duizenden jaren als wind en water breken de rots en organische materialen die uiteindelijk om te zetten in de bodem. Natuurlijk voorkomende erosie duurt net zo lang , wat resulteert in de vorming en hervorming van bossen , woestijnen en berggebieden. Het is de versnelde tempo van bodemerosie , dat is van belang in verband met milieu en gezondheid .
Oorzaken van Accelerated Erosie

Ontbossing , bepaalde landbouwpraktijken en vuur bijdragen aan een versnelde bodemerosie . Logging zonder boom vernieuwing resulteert in grote stalen land vertrokken kaal. Overbegrazing en overmatig bebouwen van landbouwgronden te verlaten teelaarde kwetsbaar voor wind en regen ; deze natuurlijke krachten bewegen de bodem, het vegen van het in rivieren en waterwegen . Wanneer de natuurlijke dichtheid van planten en bomen is verstoord op grote schaal , is het land blootgesteld en de voedselrijke bovengrond erodeert .
Bomen en planten Veranker de Soil
< br >

Uit de spaarzame woestijngebieden aan de dichte regenwouden , planten en bomen ingraven hun wortels in de bodem. De wortel systemen verankeren van de planten en bomen , terwijl het gelijktijdig houden van de grond op zijn plaats . Gedurende de levenscyclus van de flora wordt gevoed door de bodem vallen bladeren , stengels en takken , evenals fruit en zaden , en door rottend plantaardig materiaal . De plant bevolking blijft om zichzelf te vernieuwen en de flora groeit als root systemen trekken voedingsstoffen uit het voortdurend vernieuwd bodem . Als de planten en bomen zijn verwijderd , en de bovenste bodem erodeert , geen plant leven is in staat om te groeien in dat gebied ; de voedselrijke laag van de bodem is verdwenen .
Voorkomen Bodemerosie

De houtkap en agrarische sector kan verminderen en voorkomen versnelde bodemerosie door beheerde herbebossing en minder - invasieve bewerken praktijken . De commerciële en residentiële bouwsector kunnen geschikte aanleg van bomen en planten op te nemen in projecten om omringende bodem te verankeren . Bomen en planten kunnen worden geplant langs eroderende kustlijnen en heuvelachtige binnenland waar planten en bomen te verwijderen van het terrein hebben veranderd , waardoor geul vorming en kale stalen van grond . Versnelde erosie kan uiteindelijk leiden dat er een beperkte hoeveelheid grond kunnen steunen planten en bomen , voor gebruik in de landbouw of de houtkap , wat resulteert in hogere vervuiling en minder middelen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049930.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.