Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Inactieve Ingrediënten in Fertilizer

Kunstmest gebruikt om de bodem te verrijken voor een optimale groei van planten, voedsel gewassen en grassen is al eeuwen . De vroegste voorbeelden bestond meestal uit een soort van dierlijke mest . Zoals de industriële revolutie begon , nieuwere typen meststoffen werden gecreëerd . Veel van deze bevatten bepaalde chemische stoffen in combinatie met inerte of inactieve bestanddelen te maken van deze nieuwe meststoffen. Inactieve bestanddelen in meststoffen helpen hun werkzame bestanddelen minder geconcentreerd te maken en om klonteren te voorkomen . Meststoffen

De meeste chemische meststoffen vandaag gekomen met een aantal actieve ingrediënten die nodig zijn om de bodem te verrijken . Deze omvatten stikstof, fosfor en kalium , die de basiscomponenten in kunstmest gebruikt door boeren en tuinders overal zijn . De meeste zijn anorganische of kunstmatige , dus. Organische meststoffen , zoals compost , mest en vis emulsies vrij natuurlijke vormen van stikstof , tot slechts een verbinding te noemen. Ook zijn ze zelden inactieve ingrediënten zoals hun anorganische neven , die eigenlijk tot zijn meestal gemaakt van niet-actieve bestanddelen bevatten .
Vullers

- chemische meststoffen , niet-werkzame bestanddelen bevatten vuil, zand , kalksteen en zaagsel , om er maar enkele , en ze zijn allemaal gebruikt als vulstoffen . Een belangrijke reden dat ze opgenomen is de concentratie van actieve ingrediënten verkleinen tot passende bodem - gebruiksniveaus . Ze verdunnen en helpen om de meststof meer goed te mengen . Bijvoorbeeld een 10-10-10 meststof 10 procent per stikstof , fosfor en kalium . Vulstoffen en minder voedingsstoffen vormen de overige 70 procent .
Reactiviteit

inactieve bestanddelen van een meststof zijn ook geselecteerd op hun afwezigheid van reactiviteit aan de actieve chemische stoffen daarbinnen . Het is belangrijk bij het toevoegen van stikstof in een meststof , bijvoorbeeld dat zij niet reageren met iets anders gestoken . Dat is waarom je vaak ziet zand of vuil of kalksteen of zelfs zaagsel gebruikt in de meeste chemische meststoffen . Ze zijn inert , wat betekent dat ze geen negatieve invloed hebben of te combineren met een van de actieve chemische ingrediënten.
Overwegingen


werkelijkheid , bijna alles die gegarandeerd niet reageren met de specifieke chemische producten voor meststoffen kunnen in hen. Ze stellen u in staat ook om beter te spreiden uw meststof. Maar dat betekent niet dat ze niet reageren met uw tuingrond : niet alle inactieve bestanddelen zijn goedaardig of onschadelijk. Sommigen kunnen eventueel giftig en kunnen ook eindigen in grondwater , bijvoorbeeld . Het lezen van het etiket van de meststof kan u helpen te bepalen wat er in zit .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049927.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.